- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. İnşallah kür felan demiyor musun cnm?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşimle ikinci bebeği düşünmeye başladığımız ay çok umutluydum oğluma hmn hamile kalmıştım rahim tersliğine rağmen. Olmadı. Ve bir anormallik hissettim. Dr kontrolleri sonucu mantar duvar kalınlığı hafif ve tsh çıktı. Mantar temizlendi elma sirkesiyle. Tsh ilaç kullanıyorum inşallah bu ay bir de yakı deniycem. Bu ay artık bir mucize diliyorum ve 9 aylık umut yolculugumu mutlulukla bıtırmek istiyorum. İlk bebeği düşünenler zaten bir oğlun var diyebilirsiniz ama emin olun bir tane olsa da evlat özlemi çökerse yüreğinize ve o duyguyu tadarsanız inanın ikinci istiyoruz ve olmuyor ya, nasıl içiniz acıyor bunu yaşayan anlar eminim. Evet tesellim var şükürler olsun. Ama boş vaktinizde o da teselli olmuyor inanın. Rabbim isteyen herkesin kucağını ve gönüşünü boş bırakmasın inşallah.
Eşimle ikinci bebeği düşünmeye başladığımız ay çok umutluydum oğluma hmn hamile kalmıştım rahim tersliğine rağmen. Olmadı. Ve bir anormallik hissettim. Dr kontrolleri sonucu mantar duvar kalınlığı hafif ve tsh çıktı. Mantar temizlendi elma sirkesiyle. Tsh ilaç kullanıyorum inşallah bu ay bir de yakı deniycem. Bu ay artık bir mucize diliyorum ve 9 aylık umut yolculugumu mutlulukla bıtırmek istiyorum. İlk bebeği düşünenler zaten bir oğlun var diyebilirsiniz ama emin olun bir tane olsa da evlat özlemi çökerse yüreğinize ve o duyguyu tadarsanız inanın ikinci istiyoruz ve olmuyor ya, nasıl içiniz acıyor bunu yaşayan anlar eminim. Evet tesellim var şükürler olsun. Ama boş vaktinizde o da teselli olmuyor inanın. Rabbim isteyen herkesin kucağını ve gönüşünü boş bırakmasın inşallah.
Hoşgeldin meyracım. Aynen katılıyorum sana. Temizlik bitmedi bende. Ben başak burcuyum of çok titizimm bbu da benı delı edıyor. Neyse oğlumu özel medicanada dogurdum sezeryanla. Şimdi normal jıne kontrollerımı kanunı sultan suleyman eah de yaptırıyorum. İkinciyi normal istiyorum inşallah. Sonuna kdr savaiıcam bununla ilgili. Devlete gıdıp doguma az kala batı bahatta bır dr ssvd yapıyor ona gıtmeyı planlıyorum hakkımızda hayırlısı bakalım.
Canim çok güzel yazmissin.ben de üçüncüyü istiyorum.hic bir çocuk diğerinin yerini tutmaz olen bebeğimin tesellisi olmaz ama.kollarim bomboş kaldi.birde ne zaman çok agladim biliyormusun ölü doğumdan sonra göğüslerimden akan sütler,...bu aci yok olmaz ama belki hafifler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb uzun süredir bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Bende iki yıllık evliyim artk çocuk sahibi olmak istiyorum üç aydır deniyoruz fakat tık yok. Hamile bayanlar nasıl becerdiniz bizide bilgilendirin
Yakiyi ne zaman yapacaksin
Adet bitiminde imiş canım.
Ya bu ay ben de deneyim bari. Ilk cocugumda ne yumurtlama bildim ne dollenme bu sefer olmuyor nasip meselesi ama cok isteyince olmuyor heralde ben elimden geleni yapayim da gerisi Allaha kalmis
Allah kabul etsin canim bende 3300 la ilahe illallah cektim bende firsat buldukca cekiyorum. Rabbim kabul etsin.
Merhaba canım hoşgeldin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Grupta henuz hıc hamışımız yok inşallah bu ay bol bol hamiş çıkartacağımıza inanıyorum ben. Benim 4yaiında bir oğlum var. İnan oğluma hemen hamile kaldım. Bu sefer 9 ay oldu hala tık yok bizde de. Troit yüksek olduğundan ve mantarım varmış onu da temizledik bu ay umutluyum inşallah. Ne yapıyorum 28 gunde adet oldugum için adetin 8. Gününden itibaren gün aşırı ilişki. İlişkide kalçamın altına yastık ve sonrası ayaklarımı dikiyorum 1-2 saat yatıyorum bu şekilde hatta fırsatın varda sabah banyo yapman daha süper olur. İlişkiden önce eşime kahve içiriyorum sade spermleri hareketlendiriyormuş. Ben incir arasında ceviz sandviç gibi çok severim ve yumurtlama döneminde bolca tüketiyorum bir yerde okumadım faydası vardır mutlaka en azından enerji veriyor. Bu ay adet bitiminden itibaren belime yakı takıcam bebeğin tutunması için çok faydalıymış. Soğan kuru denemek istiyorum ama tsh yuksek yan etkisi olur diye endişelerim var hala.
Bu kadar :)
Çok güzel anlattın sagol ablacım. Samimiyetimden abla diyorum yasım yirmi iki henüz. Ben yastk altı denememiştim bu ayda onu deneyeyim ama çalışıyorum enerjim biraz düşüyo geceye kadar yani hergün ilişkiye giremiyorum iki günde bir falan yetmezmi. Artk bu ayda olmazsa doktora görüneyim diyorum adetten bugün çıktım. 8 haziranda olmam gerek bakalımçok var yani
Tatlim zaten esinin spermleri biriksin diye en az iki gun beklemeniz gerekiyo zaten.bana sormadin ama ben konuya baliklama atladim farkindayim.tamam tamam ben parazit yapmayayim
Bana da dua edin arkadaslar 3300 la ilahe illallah yeni duydum bebek olmasi icin mi?
Çok güzel anlattın sagol ablacım. Samimiyetimden abla diyorum yasım yirmi iki henüz. Ben yastk altı denememiştim bu ayda onu deneyeyim ama çalışıyorum enerjim biraz düşüyo geceye kadar yani hergün ilişkiye giremiyorum iki günde bir falan yetmezmi. Artk bu ayda olmazsa doktora görüneyim diyorum adetten bugün çıktım. 8 haziranda olmam gerek bakalımçok var yani