- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.821
bende öptüm cnm Rabbim sesimizi duyar inşallah yarın grşrz hayırlı kandiller:)çok çok etcem bende bugün kuzum çıkıom yavaştan bende dikkat et kendine bugünüde kırmızısz geçirdik çok şüküröptüm seni çokkk
günaydın herkese..............
iyiym gülüm sen naptın iyimisin?canım naptınn????????
günaydın cnm..............günaydın kızlarr
cnm seninde kandilin mübarek olsun........Gunaydjnnn larrrr dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm seninde kandilin mübarek olsun........
iyiym gülüm sen naptın iyimisin?
ablacım nasılsın yokmu hala gelen gıden =) hayra ısarettır ıns yaaa:)
kızlar 4 aylık adet dönemimi otomatik hesaplayıcıyla hesaplamıştım takvimim diye bir proğram varya onda .....proğrama göre 23 ü batım ama gelen yok giden yok...bana görede bugün olmazsam gece olmam lazım bilemiyorum kafam çok karıştıiym bende canım saol warmı gelen giden?
iyidir cnm sen nasılsın?Napiyonuz canikler
iyidir cnm sen nasılsın?
cnm ya benimde öle oldu yani en geç 29 da görürdüm son aylarda 25 e kadar düştü ...bende şaşkınım bu ayda 28. günüm tık yokNolsun bacim adet oldum. Benimde dongum otuzdu yirmibese dustu.noluyo anlamadim
bu arada geçen adet günüm 27 hazirandı
iğneyi 8 temmuzda vurdurdum tatlımcanım adet döngün nasıl olursa olsun çatlatma iğnesi olduktan sonra eger hamile kalmadysan iğnenin 15. günü hasta oluosun kaç gün oldu?
kızlar 4 aylık adet dönemimi otomatik hesaplayıcıyla hesaplamıştım takvimim diye bir proğram varya onda .....proğrama göre 23 ü batım ama gelen yok giden yok...bana görede bugün olmazsam gece olmam lazım bilemiyorum kafam çok karıştı