Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benim yerime de dinleyin ben açamıyorum neyse o şarkı
akşam dinle kız evde yada giderken aç telden:)

gördümm :KK1: yani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol :KK51:
yani tabi cnm üste çıkmaya çalıştı ezdim ben:21:tabi kızdı biraz sonra sakinleşti üfff bayılıyom ben bu hazalla atışmaya:KK52:

gördümm :KK1: yani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol :KK51:

waaayyy ikiniz bir oldunuz benim üzerime mi geliyosunz?????? beni susturmak mı istiyosunuz ????? beni ekarte etmeye mi çalışıyosunuz?????? beni beni beniiiiiiiiii delirtmeye mi çalıyosunuz ????????????? :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

waaayyy ikiniz bir oldunuz benim üzerime mi geliyosunz?????? beni susturmak mı istiyosunuz ????? beni ekarte etmeye mi çalışıyosunuz?????? beni beni beniiiiiiiiii delirtmeye mi çalıyosunuz ????????????? :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
yok be arada değdiriyoz işte gülek biraz:18:

:KK1::KK1: neyse yinede çok üstüne gitmeyelimde malum hamiş arkadaşımız :KK16:
tmm cnm zaten :KK17:belli olmaz sağı solu :KK31:bu ara çıkar gider kalpten gideriz mazallah:18:

Kızlar bana müsadee yarın görüşürüz inşallah....... Tekrar kandiliniz mübarek olsun.. bütün dualarınız kabul olsun inşallah..... öpüyorum ikinizi de bide sefiom sizi :KK16::KK16:

X