- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.781
kadınpeki öle yapayım yarın nolursa olsun arayayım en azından akıl verir.....beklemek kızdırıyo beni bir an önce olsamda geçse yeni ufuklarrrrr
cnm hiç belirti olmazmı peteğim hiçbişey yok yani hayırlısı olursa çok sürpriz olur valla herkese yazarım belrtisiz hamile kaldım diye:)))belki hamişsin biliyosun benimde hiiiç umudum yoktu ki adet olucam diyordum hatırlatırım
cnm hiç belirti olmazmı peteğim hiçbişey yok yani hayırlısı olursa çok sürpriz olur valla herkese yazarım belrtisiz hamile kaldım diye:)))
dün eğilip doğrulurken çok vardı bugün bıçak gibi kesilmiş yok o ağrı..... hani nasıl desem bu bizim vaj.... ağzı yumuşaması olur adetten önce düne kadar vardı sertleşmiş bugün ne bilim yav işte varda varhayatım benimde bi belirtim yoktu hatırlasana...... göğüslerim çok acıyo du normalde regl olacağım zamanda çok acırdı onun dışında bel ağrım normalde çok olurdu ama o olmadı bi belirtimidir bilmiyorum
cezalı topiği o açacak taaammmmıezeelll hanımmm
nerelerdesiniz acaba bu saate kadar
bu uykular hazal hanımdada çoktu bilemicem artık:))))))ayy geldim kızlarmescide inmiştim biraz uyumuşum orda ya resmen 3 saat napıosunz bakiim
bu uykular hazal hanımdada çoktu bilemicem artık:))))))
bana bu yanıt bir yerlerden tanıdık geliyo dimi hazalahh nerdeeeee ya sahura kalkıoruz ya uykumu alamıyorum bi türlüü ondan :)
bana bu yanıt bir yerlerden tanıdık geliyo dimi hazal
aynen canım aynen
bana bu yanıt bir yerlerden tanıdık geliyo dimi hazal
inan hazaldada ayn zamanlarda idikız yok ya walla diomm zaten daha war bata
inan hazaldada ayn zamanlarda idineyse tatlım olsunda hayırlısı yanılmış olmayalım da
ayyyyya cnm benim olcek inşallahAllahımm duyy nolurr :) inş öyledir kuzum
şimdi hazırlanın hadi çıkıntam muhabbet güzelleşti üfffff neyse yarın tam teşekküllü beklyorum:)
kız geçmişe bak hazalı delirttiğim zamanı oku görürsünyok yaburdayım daha ben 20 dk falan ne şarkısı hani nerde