- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.861
zamanında çatlamış yumoş geç döllenirmiki acaba?kuzum başka sitelere bakarak kafanı karıştırma.... boşver onları..... sabretcez bi iki gün daha sonra bakicez duruma göre
zamanında çatlamış yumoş geç döllenirmiki acaba?
şekerim ilişkiden 15 gün sonra mı ne kan tahlili yaptırabilirin benim toktor öyle dediydiinşallah hazalım bende ezelde kocamlaben paytipoda hepimiz seviniriz inşallah................
anam nede çabuk gördün beniaannaammmm Bitli geldiayyy bugün burası çok güzel oldu valla gitmeyin bi yere kırarım kafanızı
işte kafamı kurcalayan iğneden sonra gittiğimde çatlamış dedi hatta ekranda gösterdi yumoşu hani çatladıktan sonra döllenme geç olabiliyomukiyani ben genelde hep 15. gün die duydum we bide doktorunda ilacı bırakır bırakmaz demiş belkide hazalın dediği gibi geç döllenmedir testte çıkmayabilir o yüzden owulasyon testi war mı onu yapsan bi
şekerim ilişkiden 15 gün sonra mı ne kan tahlili yaptırabilirin benim toktor öyle dediydi
anam nede çabuk gördün beni
şekerim ilişkiden 15 gün sonra mı ne kan tahlili yaptırabilirin benim toktor öyle dediydi
anam nede çabuk gördün beni
işte kafamı kurcalayan iğneden sonra gittiğimde çatlamış dedi hatta ekranda gösterdi yumoşu hani çatladıktan sonra döllenme geç olabiliyomukiben yumurtlama geç olunca diye düşünüyordum bu geç döllenmeyi
yok aşkım test hiç yok evde bu ay doktorla haşır neşir olunca test almadım hiçonu bılmıorum canımmm soruma cewap wermedinn
yok aşkım test hiç yok evde bu ay doktorla haşır neşir olunca test almadım hiç
8 temmuz iğne 12 temmuzda çatlamıştıpekalapeki sen hangi gün gitmiştin çatlamış dediğinde hatrlıomsn
nasıl gidiyo hamişlik ??? pıt pıtları duydun mu ??? bulantın falan var mı kujum ?
cnm daha adet olmadınmı sen?Günaydın kızlar bi sorum olacaktı size hamileler ve daha önce hamile olanlar iyi bilir 😄😄😄 hamileliğin ilk zamanlarında sarımsı yapışkan akıntı olur mu ?
ben en uzununu aldım cnm umutlanmamak için:))Kizlar soyle donguleriniz varsa gecmiste dongu olarak hangisini kabul ederdiniz? :/
30 33 25 31 35
8 temmuz iğne 12 temmuzda çatlamıştı
cnm daha adet olmadınmı sen?