- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.801
kız geçmişe bak hazalı delirttiğim zamanı oku görürsün
kız geçmişe bak hazalı delirttiğim zamanı oku görürsün
akşam dinle kız evde yada giderken aç telden:)benim yerime de dinleyin ben açamıyorum neyse o şarkı
yani tabi cnm üste çıkmaya çalıştı ezdim bengördümmyani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol
gördümmyani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol
akşam dinle kız evde yada giderken aç telden:)
yani tabi cnm üste çıkmaya çalıştı ezdim bentabi kızdı biraz sonra sakinleşti üfff bayılıyom ben bu hazalla atışmaya
yok be arada değdiriyoz işte gülek biraz:18:waaayyy ikiniz bir oldunuz benim üzerime mi geliyosunz?????? beni susturmak mı istiyosunuz ????? beni ekarte etmeye mi çalışıyosunuz?????? beni beni beniiiiiiiiii delirtmeye mi çalıyosunuz ?????????????
tmm cnm zatenneyse yinede çok üstüne gitmeyelimde malum hamiş arkadaşımız
yok be arada değdiriyoz işte gülek biraz:18:
tmm cnm zatenbelli olmaz sağı solu bu ara çıkar gider kalpten gideriz mazallah:18:
cnm akşam benimki yok o yüzden oturup dua etmeye çok vaktim var bir yasini şerif okur birde tespihat inşallah Allah kabul buyurur.......kızlar bugün birbirimiz için çok dua edelim olur muu
dinledinmi kız kendine gelirsin:))
cnm akşam benimki yok o yüzden oturup dua etmeye çok vaktim var bir yasini şerif okur birde tespihat inşallah Allah kabul buyurur.......
gerçek ismini biliyom tmm cnm benim... keşke Allah kabul etse duamı çok ederim sana hazalıma herkese:)amin canım inşallah isimle dua istiyorum
gerçek ismini biliyom tmm cnm benim... keşke Allah kabul etse duamı çok ederim sana hazalıma herkese:)
Kızlar bana müsadee yarın görüşürüz inşallah....... Tekrar kandiliniz mübarek olsun.. bütün dualarınız kabul olsun inşallah..... öpüyorum ikinizi de bide sefiom sizi
sende bize et olurmu?tamam gerçek ismimle dua et Rabbim kabul etsin inşallah canımm benimmm
sağol cnm seninde ....bize dua et tammmı:26:Kızlar bana müsadee yarın görüşürüz inşallah....... Tekrar kandiliniz mübarek olsun.. bütün dualarınız kabul olsun inşallah..... öpüyorum ikinizi de bide sefiom sizi
sende bize et olurmu?
sağol cnm seninde ....bize dua et tammmı:26:
senide yolcu edeyimdikkat et kendine bizede dua et canım bizde seni sewiyoruz öpüldünüz mercimek ve annesi
senide yolcu edeyimdualara başlayayım inşallah