Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benim yerime de dinleyin ben açamıyorum neyse o şarkı
akşam dinle kız evde yada giderken aç telden:)

gördümm yani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol
yani tabi cnm üste çıkmaya çalıştı ezdim bentabi kızdı biraz sonra sakinleşti üfff bayılıyom ben bu hazalla atışmaya

gördümm yani ben bi bugün kayboldum hazalcım lütfen ama leyloşum ezdirmemişsin beni saol

waaayyy ikiniz bir oldunuz benim üzerime mi geliyosunz?????? beni susturmak mı istiyosunuz ????? beni ekarte etmeye mi çalışıyosunuz?????? beni beni beniiiiiiiiii delirtmeye mi çalıyosunuz ?????????????

waaayyy ikiniz bir oldunuz benim üzerime mi geliyosunz?????? beni susturmak mı istiyosunuz ????? beni ekarte etmeye mi çalışıyosunuz?????? beni beni beniiiiiiiiii delirtmeye mi çalıyosunuz ?????????????

yok be arada değdiriyoz işte gülek biraz:18:

neyse yinede çok üstüne gitmeyelimde malum hamiş arkadaşımız
tmm cnm zaten belli olmaz sağı solu bu ara çıkar gider kalpten gideriz mazallah:18:

Kızlar bana müsadee yarın görüşürüz inşallah....... Tekrar kandiliniz mübarek olsun.. bütün dualarınız kabul olsun inşallah..... öpüyorum ikinizi de bide sefiom sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…