Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar 4 aylık adet dönemimi otomatik hesaplayıcıyla hesaplamıştım takvimim diye bir proğram varya onda .....proğrama göre 23 ü batım ama gelen yok giden yok...bana görede bugün olmazsam gece olmam lazım bilemiyorum kafam çok karıştı:KK31:

Leylam bence 30.gunu bekle baktin olmadi direk doktora git kontrole. Kan falan ver. Insallah hayirli haberlerle donusun olucak buraya.

bugün tam 17 gün oluyo hazal ya...beklemek canımı sıkıyo birde yolculuk var olsaydı çıkardı testte:KK31:dün naptın dua ettinmi bol bol.........

sabır kuzum beklicez ve görücez napalım.... dün ben var ya iftardan sonra bir uyumuşum uyandığımda gece 3 tü kuşum ya.. çok uyuyorum ben ya kaldırmasalar kalkmıcam yani o derece ama Rabbim içimdekileri biliyo, ne istediğimi, kimler için dualar ettiğimi.

dün olman gerekiodu öyleyse bu hafta sonuna kadar beklicez bakalım sonra kan testi :21:
geçen deniz söylemişti doktor adetin gününden önce testi kabul etmem demiş yani mesela geçen ayın 27 sinde olduysan bu ayın 27 sini baz almak gerekiyormuş döngün kaç olursa olsun....pazartesine kadar beklicem bende bakalım belki gelir kırmızılar:)

geçen deniz söylemişti doktor adetin gününden önce testi kabul etmem demiş yani mesela geçen ayın 27 sinde olduysan bu ayın 27 sini baz almak gerekiyormuş döngün kaç olursa olsun....pazartesine kadar beklicem bende bakalım belki gelir kırmızılar:)

öyle saçma şey mi olur ya ne alaka?? her ay kaç günde bir adet oluyosan o zamanı baz alırsın aynı tarih bence saçma geldi bilmiyorum

şimdi baktım bu iğneyi vurulup 18.günde bile adet olanlar var ama 11. günde olanda var karışık durumlar:)))birde hap kullandım biter bitmez adet olursun demişti:KK31:

kuzum başka sitelere bakarak kafanı karıştırma.... boşver onları..... sabretcez bi iki gün daha sonra bakicez duruma göre :KK34:

belki geç döllenmedir dimi ezel ? olamaz mı yani hastalanmadığına göre bişi var

şimdi baktım bu iğneyi vurulup 18.günde bile adet olanlar var ama 11. günde olanda var karışık durumlar:)))birde hap kullandım biter bitmez adet olursun demişti:KK31:

yani ben genelde hep 15. gün die duydum we bide doktorunda ilacı bırakır bırakmaz demiş belkide hazalın dediği gibi geç döllenmedir testte çıkmayabilir o yüzden owulasyon testi war mı onu yapsan bi

X