- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.841
iğneyi 8 temmuzda vurdurdum tatlım
Napiyonuz canikler
iğneyi 8 temmuzda vurdurdum tatlım
bugün tam 17 gün oluyo hazal ya...beklemek canımı sıkıyo birde yolculuk var olsaydı çıkardı testtebu işte bir iş var ya du bakalım hayırlısııı
kızlar 4 aylık adet dönemimi otomatik hesaplayıcıyla hesaplamıştım takvimim diye bir proğram varya onda .....proğrama göre 23 ü batım ama gelen yok giden yok...bana görede bugün olmazsam gece olmam lazım bilemiyorum kafam çok karıştı
bugün tam 17 gün oluyo hazal ya...beklemek canımı sıkıyo birde yolculuk var olsaydı çıkardı testtedün naptın dua ettinmi bol bol.........
geçen deniz söylemişti doktor adetin gününden önce testi kabul etmem demiş yani mesela geçen ayın 27 sinde olduysan bu ayın 27 sini baz almak gerekiyormuş döngün kaç olursa olsun....pazartesine kadar beklicem bende bakalım belki gelir kırmızılar:)dün olman gerekiodu öyleyse bu hafta sonuna kadar beklicez bakalım sonra kan testi
geçen deniz söylemişti doktor adetin gününden önce testi kabul etmem demiş yani mesela geçen ayın 27 sinde olduysan bu ayın 27 sini baz almak gerekiyormuş döngün kaç olursa olsun....pazartesine kadar beklicem bende bakalım belki gelir kırmızılar:)
sağol cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum memlekete gidiyoz olmazsam artık orda kan veririm.............Leylam bence 30.gunu bekle baktin olmadi direk doktora git kontrole. Kan falan ver. Insallah hayirli haberlerle donusun olucak buraya.
cnm aslında bende şaşırmıştım ama öle demiş doktor bilemedim kiöyle saçma şey mi olur ya ne alaka?? her ay kaç günde bir adet oluyosan o zamanı baz alırsın aynı tarih bence saçma geldi bilmiyorum
evet cnm aynen öyle artık beklicez napalım....yarın doktoru ararım olmazsam en azından tatile denk gelirse adetim klomen kullanıp kullanmayacağımı öğreneceğim.........dün olman gerekiodu öyleyse bu hafta sonuna kadar beklicez bakalım sonra kan testi
evet cnm aynen öyle artık beklicez napalım....yarın doktoru ararım olmazsam en azından tatile denk gelirse adetim klomen kullanıp kullanmayacağımı öğreneceğim.........
inşallah hazalım bende ezelde kocamlaben paytipoda hepimiz seviniriz inşallah................bence gerek kalmayacak
inşallah hazalım bende ezelde kocamlaben paytipoda hepimiz seviniriz inşallah................
inşallah kuzum.... şu ezel nerde ya sesi de çıkmıyo hiç uyusun
burdayım canım.. walla ben iğne olduğumda tam 15. gün adet oldum üstelik bi önceki aya göre daha adetime 5 6 gün vardı
şimdi baktım bu iğneyi vurulup 18.günde bile adet olanlar var ama 11. günde olanda var karışık durumlar:)))birde hap kullandım biter bitmez adet olursun demiştiburdayım canım.. walla ben iğne olduğumda tam 15. gün adet oldum üstelik bi önceki aya göre daha adetime 5 6 gün vardı
şimdi baktım bu iğneyi vurulup 18.günde bile adet olanlar var ama 11. günde olanda var karışık durumlar:)))birde hap kullandım biter bitmez adet olursun demişti
belki geç döllenmedir dimi ezel ? olamaz mı yani hastalanmadığına göre bişi var
şimdi baktım bu iğneyi vurulup 18.günde bile adet olanlar var ama 11. günde olanda var karışık durumlar:)))birde hap kullandım biter bitmez adet olursun demişti