Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

geç yumurtlaman geç adet demektir canım gebeliğin kanda çıkmasıda yumurtlamadan sonra 10. gündür büyük ihtimal

o zaman yarın akşama doğru yap test bekleyemıcem ben ya :) belirtilere bakma sen belli olmaz

o zaman yarın akşama doğru yap test bekleyemıcem ben ya :) belirtilere bakma sen belli olmaz
doğru diyosun ama bu hap çok değiştirdi herşeyi ....tepetakla oldum benim tüm bildiklerim gitti sanki bu vücut yeni bir vücut.......sen naptın cnm bu arada ?nasıl gidiyor çalışmalar hele detaylı anlat bakem

deniz naptın cnm bugün doktora gidecektin:)

ah canım neler oldu bilsen doktora cuma gittim elif hanıma değerim 180 çıktı 31 temmuzda gel keseye bakalım dedi tedbir amaçlı progestan verdi fakat ctesi eşimle çok büyük bi kavga ettik sudan sebepten hemde. dünde devam etti o oruçtan ben hormonlardan delirdik en sonunda evdeki koltuğu kalldırdım 3 kere madem bu iş bitecek düşdün bu bebek dedim ama sonra çok pişman oldum nasıl yaptım böle bişeyi ben diye :'( sonra biraz belim ağrıdı geçti ama bu saate kadar allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı şimdi çok korkuyorum ya bişey olursa diye olursa ben vicdan azabına nasıl dayanıcam

walla çalışmaları dün itibarı ile bitirdik canım :)
cnm bayağı detaylı olmuş belirti yokmu?

peteğim nasipte varsa hiçbişeycik olmaz yavruna ben 15 kiloluk döşek kaldırmıştım haberim yoktu ....Allah korusun yavrunu Maşallah değerin güzel cnm kendini korkutma bak çok şükür bişey olmamış olsaydı hemen olurdu korkma o yüzden.....eniştemede tesüüüf ediyorum kavga yasak artık size bunu hatırlat no stres

kız çalışma yapabılıomuyuz kı adamı delı ettıler hafta sonu işten çıkıp ewe gıdınce yemek falan hazırlayamıyorum dogru duzgun kayınwalıdemlere gıttık cuma o gunde çalışcaz yani saat 11 oldu kalkalım dıyoruz e yarın cumartesı zaten yatarsınız gıtmeyın oturun 1 saat daha otrduk neyse sahuru yapalım öyle gidin biride demioki ya bunlar yeni ewli belki işleri war off off tabi eşim durmaz kalktı bu seferde küsüolar Allahım yaa neyse yani işte sonuç olarak dünde çalştık we beklemeye durduk canım ramazanın son 10 una gırdık ya kadir gecesınden dolayı canım

olsa hemen olurmuydu dersin yani bir iki gün sonra olmaz dimi kanama bi kaç saat içinde olurdu? o zaman içim rahat edebilir dimi :18:

Rabbım korur canım sakın kafana takma bazen ınsanlar o raddeye gelır sen canını sıkma komsumuz duvarlardan atlıodu bebegıne hıc bısı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…