Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Face ve tweeter ile ilgili bilgi paylasiminda KK hesabiniz kapanacaktır. Kazen uyarisidir. Bilgilerinize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum. Bazi arkadaşlar sanirim face ve twet hesapları ile alakali paylasimda mi bulunmuş. Uyari yapmak durumundayim bende.

Eki Görüntüle 1193823

kızlar günaydın dün akşamda yazmıştım bata 2 gün warken yanı önceki gece erken gebelik testi yaptım 3-5 dk bekledim baktım bşy yok koydum kenara dün akşamda işten gelince bi baktım silik ikinci çizgi kızlar bu ne anlama geliyo heveslenmelimiyim bu ay ilk denememiz ovulasyon takibide yaptım bide akşam tekrar yaptım bşy çıkmadı gece baktım yine silik çizgi var belkide test bekleyincemi öyle çıkıyor başına gelen varmı böyle bşy nolur cevap verin

hamilesin canim.hic kafani oynatma git hemen bi kan tahlili yaptir hadi.

hamilesin canim.hic kafani oynatma git hemen bi kan tahlili yaptir hadi.

Ah canım ağzın bal yesinn bunu duymaya pkadar ihtiyacım varkii allahım isteyen herkese nasp etsn ama işte hemn çıkmadı bu çizgi iki testtede aksam yapıysam sabah çıktı test bekleyince mi öyle oluyor diyede düşündüm ama inş deildr ay çok heyecanlııymm

cnm şu anda algıda seçicilik diye bi olay var onu yaşıyosun. direk hamileler ve çocuklar dikkatini çekiyo. bunlarda geçecek cnm benim. ağrın hale geçmediyse niye doktora gitmiyosun. bir an önce doktora gitmen lazım. kendine çok dikkat etmen lazım şimdi senin..
Face ve tweeter ile ilgili bilgi paylasiminda KK hesabiniz kapanacaktır. Kazen uyarisidir. Bilgilerinize....

ayy kızlarla özelden adres alış verişi yaptık sorun olacağını bilmiyodum. bi daha yapmam:44:

Canim emin olmak icin dr gitmelisin hamile olabilir sin hemen kan ver testte cikacakmi net die bekleme cunku ben test yaptim silik cikmisti cizgi 10-15 dk sonra ayni gün bidaha yaptim yine silik çıktı sonraki 2-3 gun test yaptim hic silik bile çıkmadı değilmiş im hamile dedim ve kan verdim hamileyim

Kan verdim negatif cikti maalesf batim pazartesi ama ben gec yumurtladim 22.gununde yumurtadim yani gecen cumartesi erknmi test yaptim keske bati bekleseydimmm moralim bozuldu suandaa

Siz hemen hamile kaldınız mı düşük sonrasında?

Yarın adet günüm. birkaç gün önce adet sancılarım vardı ama bugün bir şey yok nedense. Geçen ay kendimi hep hamile hissediyordum ama bu ay hiç hissetmiyorum. Adet günüm geçince de hemen test yapmayacam beş gün bekleyeceğim. Tek çizgi görmek çok kötü bir şeymiş.

Kan verdim negatif cikti maalesf batim pazartesi ama ben gec yumurtladim 22.gununde yumurtadim yani gecen cumartesi erknmi test yaptim keske bati bekleseydimmm moralim bozuldu suandaa

Hiç moralini bozma. Psikolojik olarak etkilendiğimiz için de hamile kalamıyoruz sanırım. Ama rahat olmak da elde değil. Rabbim en güzel zamanda versin inş. bebişini

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) ilk bebeğiniz sanırım ne kadar beklediniz

inşallah ilk olacak. bir sene sonunda hamile kaldım o düştü ondan sonra iki ay korunduk bi ay olmadı oyyy 15 ay olmuş.
alıntı yaparak cvp yaz cnm o zaman daha iyi olur kime dediğinde anlaşılır

Belkide erkendir canim ya benim regl 9 gun kala test yapildiginda cikmamisti mesela,ama ede yapilan testte 15 dk sonrasında dikate almayin diyor kiminin cikiyor kiminde olmuyor ya varrir herseyde bi hayir canim bi bekle bakalim regl olacakmisin degerin kac cikti buarada

Neden kimse yokk leyla abla nerdesinnizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…