- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.461
kızlar vajinaldan bebegi gördükden kaç gün sonra karından görünür geçen hafta doktor vajinadan gördü kalp atışını da ama karından görememişti bu gün gitsem görünür mü bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar vajinaldan bebegi gördükden kaç gün sonra karından görünür geçen hafta doktor vajinadan gördü kalp atışını da ama karından görememişti bu gün gitsem görünür mü bilen varmı
hah bak ne güzel detaylı anlatmışsın hadi bakalım bu çalışmaların meyvesini alırsınız inşallah:)))bu arada 3 saattir elektrik kesikti yeni geldi şükür....kız çalışma yapabılıomuyuz kı adamı delı ettıler hafta sonu işten çıkıp ewe gıdınce yemek falan hazırlayamıyorum dogru duzgun kayınwalıdemlere gıttık cuma o gunde çalışcaz yani saat 11 oldu kalkalım dıyoruz e yarın cumartesı zaten yatarsınız gıtmeyın oturun 1 saat daha otrduk neyse sahuru yapalım öyle gidin biride demioki ya bunlar yeni ewli belki işleri war off off tabi eşim durmaz kalktı bu seferde küsüolar Allahım yaa neyse yani işte sonuç olarak dünde çalştık we beklemeye durduk canım ramazanın son 10 una gırdık ya kadir gecesınden dolayı canım
evet cnm için rahat olsun inşallah bişey olmamıştır bence olsa hemen olurdu................olsa hemen olurmuydu dersin yani bir iki gün sonra olmaz dimi kanama bi kaç saat içinde olurdu? o zaman içim rahat edebilir dimi :18:
aşkım 22 yada 23 işte yakın şafak 2:))))kac gun kaldı bat ' a ya =)
hah bak ne güzel detaylı anlatmışsın hadi bakalım bu çalışmaların meyvesini alırsınız inşallah:)))bu arada 3 saattir elektrik kesikti yeni geldi şükür....
evet cnm için rahat olsun inşallah bişey olmamıştır bence olsa hemen olurdu................
aşkım 22 yada 23 işte yakın şafak 2:))))
hıh al birini vur ötekineöyle düşünme bikerem gelecek bu ay o mercimek göbişine taaammmııinşallah canım bakalım ama sanırım bu ayda olmayacak benimm
hıh al birini vur ötekineöyle düşünme bikerem gelecek bu ay o mercimek göbişine taaammmıı
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım inşallah güzel bir sürpriz olur bize .....ne güzel olur hemdeinşallah ya leyla walla içimi sardı yine bu his boşuna ümitlenme dio
hah bak ne güzel detaylı anlatmışsın hadi bakalım bu çalışmaların meyvesini alırsınız inşallah:)))bu arada 3 saattir elektrik kesikti yeni geldi şükür....
evet cnm için rahat olsun inşallah bişey olmamıştır bence olsa hemen olurdu................
aşkım 22 yada 23 işte yakın şafak 2:))))
inşallah cnm dua et bize senin duan kabul olur:)ay baya yakınmıs hadı hayırlısı ablacım hayırlı haberler olsun inşşş
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım inşallah güzel bir sürpriz olur bize .....ne güzel olur hemde
inşallah cnm dua et bize senin duan kabul olur:)
bu ay erken yumurtluyo olmayasın cnm kasık ağrısıda varsa göğüste şişlik falan aynende öledir....................benim son 2 gün:18:Kizlar nasilsiniz kac gundur misafirdir temizliktir fena haldeyim. Siz neler yapuyosunuz batlara az kaldi mi:)))
Benim daha 13.gunum gecen ay 20.gun yumurtlaydi. 33 gunde falan oluyorum ama dun 12.gunde iki parmak arasi uzayan seffad akinti gordum. Nedir acaba?
bu ay erken yumurtluyo olmayasın cnm kasık ağrısıda varsa göğüste şişlik falan aynende öledir....................benim son 2 gün:18:
keşke ovü testi alsan peteğim biraz daha emin olurdun boş geçme bugünleri sen yinede.............inşallah cnm ya tak etti canımaHadi insallah bebis haberi once gelir Leylosummm
Ya gogus hassasiyetim daha yok kasik agrilarim var ama 2 gundur anlamadim bende
keşke ovü testi alsan peteğim biraz daha emin olurdun boş geçme bugünleri sen yinede.............inşallah cnm ya tak etti canıma
oh iyi varsa yap hemen tatlım en azından tedbirli olursun sonra beklentiye girmezsin geçmi yumurtluyom diye:)Test evde var bi dunya ama bu ay ramazan olunca pek firsat olmadi akisina biraktim 16.gunden sonra 1 2 dener birakirim dedim ama simdi akinti kafa karistirdi sorma
ezel bu hazalı napmalı kaynar kazana atmalı demi