Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar vajinaldan bebegi gördükden kaç gün sonra karından görünür geçen hafta doktor vajinadan gördü kalp atışını da ama karından görememişti bu gün gitsem görünür mü bilen varmı

kişiye göre değişiyor sanıyorum..benim 6. haftada görmüştü doktor hamileleiklerimde..

ama eğer karın kısmında yağ dokusu fazlaysa veya kiloluysan üstten görmesi zor olabilir..

bir hafta daha bekle istersen..geçen hafta gitmişsin çünkü..

hah bak ne güzel detaylı anlatmışsın hadi bakalım bu çalışmaların meyvesini alırsınız inşallah:)))bu arada 3 saattir elektrik kesikti yeni geldi şükür....

olsa hemen olurmuydu dersin yani bir iki gün sonra olmaz dimi kanama bi kaç saat içinde olurdu? o zaman içim rahat edebilir dimi :18:
evet cnm için rahat olsun inşallah bişey olmamıştır bence olsa hemen olurdu................

kac gun kaldı bat ' a ya =)
aşkım 22 yada 23 işte yakın şafak 2:))))

inşallah canım bakalım ama sanırım bu ayda olmayacak benimm

ay baya yakınmıs hadı hayırlısı ablacım hayırlı haberler olsun inşşş

Kizlar nasilsiniz kac gundur misafirdir temizliktir fena haldeyim. Siz neler yapuyosunuz batlara az kaldi mi:)))

Benim daha 13.gunum gecen ay 20.gun yumurtlaydi. 33 gunde falan oluyorum ama dun 12.gunde iki parmak arasi uzayan seffad akinti gordum. Nedir acaba?

bu ay erken yumurtluyo olmayasın cnm kasık ağrısıda varsa göğüste şişlik falan aynende öledir....................benim son 2 gün:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…