- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.421
Pide pitmis....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasilsiniz kizlar.hayat nasil
Burda hayat durmus meyracim . Sanirim artik yeni ay yeni topik yeni umutlara dogru yol almislar. Sen nasilsin toparla din mi
hic toparlayamadim kendimi .dusuk kanamam hala devam ediyo.birak ruhsal yonu fiziksel olarakta cok yiprandim.resmen coktum
Burda hayat durmus meyracim . Sanirim artik yeni ay yeni topik yeni umutlara dogru yol almislar. Sen nasilsin toparla din mi
gercekten herkes nereye gıtmıs bende gıdıp gelıpo bakıyorum burada hayat durmus nerdeler ya :S
günde 1 tane içiyorum cnm zararı olmaz tabi................ben de gidip alsam mı acaba bugün. S
onuçta vitamin bir zararı olmaz herhalde
topitopum seni bırakırmıyız hiç biryere gitmedik burdayız misafir var onlarla ilgileniyom o yüzden giremedim :)Tatlim zaten bi kac kisi kalmistik kimileri diger sosyal aglardan gorusunce buraya gerek kalmadi herhalde. Napalim bizde blackin actigi agustos topine gidelim bari
cnm sorun olacağı hiç aklıma gelmezdi daha dikkatli olurum artık:)Selam kuzucuklar nasilsiniz? Herkes kacmis...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm misafirlerim var hafta içi girerim grşrz yine öpüldün:)Neden kimse yokk leyla abla nerdesinnizzz
Selam kuzucuklar nasilsiniz? Herkes kacmis...
cnm misafirlerim var hafta içi girerim grşrz yine öpüldün:)
nasilsiniz kizlar.hayat nasil
Çok şükür cnm bulantılar baya azaldı annecım geldı kız kardesım geldı zaman guzel gecıyor. Sen nasılsın bulantın felan var mı?Kacmadimmm :))ben iyi cok sukur sen nasilain black nasil gidiyor
Sende son durum ne leylacım. Benlık bı durum degıl sosyal ağ olayı mecburen uyarı yapmak zorundayım cnm.topitopum seni bırakırmıyız hiç biryere gitmedik burdayız misafir var onlarla ilgileniyom o yüzden giremedim :)
Çok şükür cnm bulantılar baya azaldı annecım geldı kız kardesım geldı zaman guzel gecıyor. Sen nasılsın bulantın felan var mı?