Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

gercekten herkes nereye gıtmıs bende gıdıp gelıpo bakıyorum burada hayat durmus nerdeler ya :S

Tatlim zaten bi kac kisi kalmistik kimileri diger sosyal aglardan gorusunce buraya gerek kalmadi herhalde. Napalim bizde blackin actigi agustos topine gidelim bari

Çok şükür cnm bulantılar baya azaldı annecım geldı kız kardesım geldı zaman guzel gecıyor. Sen nasılsın bulantın felan var mı?

ohh ne guzell s, sevındım bulantıların azalmasınada , benım bulantım yok inş olmazda ya , bazen kotu koku alırsam bulanıo op normaldede olan bısı zaten=)

kızlar gunaydın 2 gündür bakıyorum sürekli kimsecikler yok bnm bugün normalde bat tarihim ama gelen giden yok ayrıca ben bu ay geç yum.dım 1 hafta oldu yum olalı geç yumurtlamam adet tarihimi ileri atarmı kIzlar eğer atarsa bugün beklemiyim hiç bu arada 1 hafta oldu yum olallı eğer gebelik varsa nezamn belli olurki cumartesi kanda baktırdım negatifti doktrda dedi daha erken çıkmaz dedi ama yinede yaptrdım kaç gün sonra çıkarki acaba 2gündr kasık ağrım var hafif hafif bide bel ağrım var adet olacakmısım gibi ama adet olcam zaman daha şiddetli aağrıyo bilmiyorum kızlar hiç böyle olmadım daha önce hissediyorum sanki allhım hislerimi boşa çıkarmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…