- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.481
altına odun atmalıııııııııııı
o da bize acımayacak bu gidişleeeeee:18::18::18:hhahahahaaaaaa çok acımasızız
yok bu başka kulüp buldu kesiiiin bizi aldatıyohhahahahaaaaaa çok acımasızız
o da bize acımayacak bu gidişleeeeee:18::18::18:
yok bu başka kulüp buldu kesiiiin bizi aldatıyo
mutlaka yoksa uğramadan geçmezdi he kız yazııııııık.....................yok bence işleri yoğun ya yazıkk hamile hamile
mutlaka yoksa uğramadan geçmezdi he kız yazııııııık.....................
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooopppp tatildeyiz
cmrts de biz çıkacağız evet artık gelsiiin gerçi bir süre burdan ayrı kalacağım ama artık napalım dönüşte hasret gideririzcumayı bekliyorum bende gelsin artıkk noluuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cmrts de biz çıkacağız evet artık gelsiiin gerçi bir süre burdan ayrı kalacağım ama artık napalım dönüşte hasret gideririz
yanlarımdan belimin üstüne vuran garip bir bel ağrısı, baş ağrısı ,göğüs ağrısı ,uykusuzluk, gece sıcak basmaları,bunlarla biraz zor sevindirici haber vermem ama yinede Allahtan ümit kesilmez...................bu arada idrar yanması tık diye kesildi o da ilginç hani..............inş güzel haberlerle dönerizzzzz
yanlarımdan belimin üstüne vuran garip bir bel ağrısı, baş ağrısı ,göğüs ağrısı ,uykusuzluk, gece sıcak basmaları,bunlarla biraz zor sevindirici haber vermem ama yinede Allahtan ümit kesilmez...................bu arada idrar yanması tık diye kesildi o da ilginç hani..............
kaç kardeşsiniz cnm sen tek kızmısın...............bakalım bekleyıp görecğiz canımcımm
kaç kardeşsiniz cnm sen tek kızmısın...............
aman ilk olmada ilklerin başı büyük ben gibi hep ön ayak modeli:))))yok canım 3 kız bır erkegiz ortancayım ben
aman ilk olmada ilklerin başı büyük ben gibi hep ön ayak modeli:))))
ne kadan sıkıcı bir gün ya........................kimsede yok bizden başkahe ablamda öyle der hep
ne kadan sıkıcı bir gün ya........................kimsede yok bizden başka
ne kadan sıkıcı bir gün ya........................kimsede yok bizden başka