Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

davaynan vuraydın davaynan davaynan

bukadarmı olurrrrr benim kocamında kusları var habire onlara sardı:)3 tane papaganı var sabah aksam babacık babacık die duruo tepelerinde :)hayatcım üzülmeee öle seymi olur adam yorgun ve aç vakit gecsin die onlarla takılıodur.nie senden sogusun öle seymi olur ne munasebet.bence al karsına konus deki bak aşkım sen böle yaptıgın zaman ben aklıma takıyorum.morelim bozuluyor stres yapıorm.sana bi cocuk vermek benim tek hayalim ama bu yolda bana yardımcı ol benim yanımda ol uzak olma bana de ve ona neden bu davranısları yaptıgını sor emin ol vakit gecsin die dicektir.cok fazla sık boğaz etme.ben sana bunları söylüorm cunku benim eşime cektirdiklerimi kimse esne yapmamıstır.ben benle konusmasın hayırdır ne o konusmuosun birinimi dusunuosun die adamın üstüne gidiodum baktım konusmalarımı kaale almamaya basladı boş konustugumu anladım bende daha yapmadım.biraz karsımızdakinin yerine koymak lazım enpati yapmak lazım.hiç üstüne gitmeden düzgüncene sor derdin nedir die.otur dertleş onla bence bak ozaman dicekki aaa ben karımı istemeden üzmüşüm dicek direk davranısları değişecek buna inan.üzme kendini erkekler fazla cocuk dusunmezler düşünsede araya soğukluk sokmaz daha cok yanasır ben bunun sorun oldugunu dusunmuorm aranızda belkide iş yeri ile alakalı bi problemdir bişeye sıkılmıstır ne bilim sonucta oruc tutuosa hava sıcak iş yerindede yoruluodur ondan öledir.cunku inan insan yorgunken ve açken konusmak bile yoruo insanı.

öylelerini tersleyip susturmak lazım evleninceye kadar aman evlenemedin geç kaldın derler evlenirsin 1. aydan yok mu bi şey derler allah böyle insanlara dokuz düşünüp bir konuşma aklı fikri versin

aynen canım bide insan bişey diyemiyor olmuyo dersen olmuyor ...aslında takmamak en güzeli.aynen valla evlenmeden önce evde kalcan derlerdi simdi yasın gececk diolar.Rabbim ne zaman nasip ederse.elden ne gelirki

Ayni walla. Benimki normalde hep istekli olurdu cocuk ve yumurtlama mevzusundan beri bi haller oldu. Bu arada iside degisti yogun calisiyor hepsi ust uste gelince bizde tik yok.

Evde birsey olabilir..

Hiç bişey demedi canım yapcak bişey yok dedi değerleri baya düşüşe geçmiş dedi kendi kendine sökülüp düşecek dedi

ayyy canım ben dün çok içten dua etmiştim sana....neyse senin sağlığın yerinde olsun da üzülme bunada şükür bak hamile kalabiliyosun inşallah allah en kısa zamanda tekrar verir üstelik herşey bitmişte değil dur bakalım Allahtan umut kesilmez belki yaarın yeniden yükselir... folik asit alıyomusun bu arada

vala kusum bugun adqm tam tersi sirnascak yer aradi durdu ama hic yuz vermedim ilgilenmedim oda ben yanasmayinca yanasamiyoda;-);-);-)

dun gece 7 saatlik agir sanciyla bebegimi tam olarak kaybettim.icim yaniyo.

Allah ım san asabır versın canım , ne denır boyle durumda bılemıyorum artık ama cok cok uzuldum gercekten Rabbım tekrar saglıklı bebeler nasıp etsın sakın bırakma kendını hersey Allah tan canım hersey

Merhaba kizlar cok kotuyum bugun
Benim bat. 10 temmuzdu 2-3gundurde kahverengi akinti geliyor
Bugun test yaptim sonuc negatif
Ben simdi bu gelen kahverengi akintiya daha cok takildim
Bu neye isaret acaba aranizda benim gibi olan var mi regl de olamiyorum sadece kahvemsi akinti geliyor az az

çok iyi Maşallah cnm perşembe ayın 24 üne geliyo hayırlı haberlerle gel yine inşallah.....sevindim katlanmasına zaten demiştik nasip diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…