Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kaşıntı ve kötü koku varsa mantardır cnm. sen doktora nereye kime gidiyosun cnm

hiiiiii ezel valla sana gelir öper sonra giderim bak:)))))

ahanda buldum akıntılı gebe acep benimde senin gibimiki çünkü beyazdı cnm benim.........
medipol ayfer özbek cnm iyi doktor yeni başladım ama içimi rahatlattı:)

ahanda buldum akıntılı gebe acep benimde senin gibimiki çünkü beyazdı cnm benim.........

ay heyecanlandım abla ay hadı ınss yaaa =) gebelıgı ogrenmeden 2-3 gun oncesındede ıdrarım parlak sarı ve ıcınde beyaz beyaz tortular vardı afedersınız bardaya ıdrarımı yapıp baktım gercekten varmı dıye evet beyaz beyaz tortular vardı bazıları ıp gıbı uzun uzun ve bu sıtede okumustum o sekılde olanlar hamıle olduklarını ogrenmısler , baska bı yerdede olu spermler dısarı atılıyor dıye okudum , ne kadar dogrudurr bu tortu olayı bılemem ama sonra ogrendım kı hamişim =) detaylı anlattım kı ablaım sedede tortu vardır belkı dıe yada olur

medipol ayfer özbek cnm iyi doktor yeni başladım ama içimi rahatlattı:)[/QUOTE]

bu doktorun ısımını duymustum ovenler var

bu doktorun ısımını duymustum ovenler var[/QUOTE]
geçen ay ovü testinde vardı o tortular peteğim herhal ölü spermdi......

öylelerini tersleyip susturmak lazım evleninceye kadar aman evlenemedin geç kaldın derler evlenirsin 1. aydan yok mu bi şey derler allah böyle insanlara dokuz düşünüp bir konuşma aklı fikri versin

bu doktorun ısımını duymustum ovenler var
geçen ay ovü testinde vardı o tortular peteğim herhal ölü spermdi......[/QUOTE]

ölülere takılma ablacım yumurta 1 taneyı kabul edıyor ıcerı dıgerlerını almıyor onlar yolda oluyorlarya heh oydu ıste o =) tortuda var ay hadı hayırlısı ıns yaaa heyecanlandım valla =)

bağcılarda cnm evet denizde oraya gidiyo doktoru elif hnm dı galiba oda memnun..........
ayy çok kafam karışıııkkk. ben normal doğum istiyorum acaba yapabilirmiyim onuda bilmiyorum.. şimdiki doktorum abla gibi bi kadın beni panik yapmış bi halde görünce sakinleştiriyo. muaynede bile derin nefe al olurmu canını yakmak istemiyorum diyo öyle bi doktor işte....
kozyatagında canım , sen nerede oturuyorsun kı

esenyurttayım ben

kaşıntı ve kötü koku varsa mantardır cnm. sen doktora nereye kime gidiyosun cnm

geçen ay ovü testinde vardı o tortular peteğim herhal ölü spermdi......

ölülere takılma ablacım yumurta 1 taneyı kabul edıyor ıcerı dıgerlerını almıyor onlar yolda oluyorlarya heh oydu ıste o =) tortuda var ay hadı hayırlısı ıns yaaa heyecanlandım valla =)[/QUOTE]

sen seni rahatlatana bak cnm doktorada insan hemen alışamıyoki maşallah zaten görmeyen kalmadı:)))))

bitli sezeryandı doğumum bacım normalse herşey çatın dar değilse hiç düşünme sezeryanı valla beni mahvetmişti................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…