- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.121
ahaha bend eıstanbuldayım =)
ablacım akıntı beyaz mı? benım oncelerı beyaz akıntım olurdu bazende sefaf bıldıgın yumurtas akı kıvamında (regl yakın zamanlarda ) reglı donemı gfectıken sonrada sarı su gıbı olmaya basladı akıntı
kaşıntı ve kötü koku varsa mantardır cnm. sen doktora knereye kime gidiyosun cnm:44:
hiiiiii ezel valla sana gelir öper sonra giderim bak:)))))walla ya öncesini araştıra araştıra kitabını yazcaz artıkowulasyon testı kullandm bır ıkı ay canım ama sende dogru sonuc wermez su an zaten senın bu belırtıler benım ıcımı kıpır kıpır yapıo ya hadi hayırlısı bakalımm
ahanda buldum akıntılı gebe acep benimde senin gibimiki çünkü beyazdı cnm benim.........ahaha bend eıstanbuldayım =)
ablacım akıntı beyaz mı? benım oncelerı beyaz akıntım olurdu bazende sefaf bıldıgın yumurtas akı kıvamında (regl yakın zamanlarda ) reglı donemı gfectıken sonrada sarı su gıbı olmaya basladı akıntı
medipol ayfer özbek cnm iyi doktor yeni başladım ama içimi rahatlattı:)benim yok:44: sadece biişey geliyomuş gibi hissediyorum bakıyorum sadece hafif bi ıslaklık oluyo oda jeldendir diye tahmin ediyorum:44:
hangi hastaneye gidiyosun cnm benim herif doktorumu beğenmedi panik atak gibi kadın diyodoğumu başkasına yaptıralım diyo
o nerdeki:44:yok canım koku ve kasınma yok cok sukur.. yedıtepede unıversıte hastanesıne gıdıyorum canım
medipol ayfer özbek cnm iyi doktor yeni başladım ama içimi rahatlattı:)
bağcılarda cnm evet denizde oraya gidiyo doktoru elif hnm dı galiba oda memnun..........o nerdeki:44:
bağcılarda mı ne var bi tane orayamı gidiyosun cnm:44:
o nerdeki:44:
kozyatagında canım , sen nerede oturuyorsun kı
hiiiiii ezel valla sana gelir öper sonra giderim bak:)))))
ahanda buldum akıntılı gebe acep benimde senin gibimiki çünkü beyazdı cnm benim.........
ahanda buldum akıntılı gebe acep benimde senin gibimiki çünkü beyazdı cnm benim.........
ay heyecanlandım abla ay hadı ınss yaaa =) gebelıgı ogrenmeden 2-3 gun oncesındede ıdrarım parlak sarı ve ıcınde beyaz beyaz tortular vardı afedersınız bardaya ıdrarımı yapıp baktım gercekten varmı dıye evet beyaz beyaz tortular vardı bazıları ıp gıbı uzun uzunve bu sıtede okumustum o sekılde olanlar hamıle olduklarını ogrenmısler , baska bı yerdede olu spermler dısarı atılıyor dıye okudum , ne kadar dogrudurr bu tortu olayı bılemem ama sonra ogrendım kı hamişim =) detaylı anlattım kı ablaım sedede tortu vardır belkı dıe yada olur
Esimin akrabasi gulum hani 3 aylik gobegin var diyen.didik didik soruyo.dedim esim istemiyo dedim.bir yil dusunmuyoruz dedim.neyle korunuyon haplami diyo tobe tobetakmiycam canim gozlerini ayirmiyo gobegime bakiyo her gordugunde inceliyo kaynananm bile sormuyo bu kadin soruyo.iyki onun gelini degilim
Sagol black cim.valla aynen haklisin bu merasim bitmeyecek anlasilan.beklemekte guzel haklisin canim dogru zamani Allah bilir onlar hadi hadi desede bizde istesek Allah ol demedikten sonra olmaz.Allah kimseyi bekletmesin amin
hahahha tmm gelirim bir arada benimki alır senden bırakmaz ...........olmass gel öp ama gitme bırakmammm
geçen ay ovü testinde vardı o tortular peteğim herhal ölü spermdi......[/QUOTE]bu doktorun ısımını duymustum ovenler var
ayy çok kafam karışıııkkk. ben normal doğum istiyorum acaba yapabilirmiyim onuda bilmiyorum.. şimdiki doktorum abla gibi bi kadın beni panik yapmış bi halde görünce sakinleştiriyo. muaynede bile derin nefe al olurmu canını yakmak istemiyorum diyobağcılarda cnm evet denizde oraya gidiyo doktoru elif hnm dı galiba oda memnun..........
kozyatagında canım , sen nerede oturuyorsun kı
hahahha tmm gelirim bir arada benimki alır senden bırakmaz ...........
kaşıntı ve kötü koku varsa mantardır cnm. sen doktora nereye kime gidiyosun cnm
geçen ay ovü testinde vardı o tortular peteğim herhal ölü spermdi......
sen seni rahatlatana bak cnm doktorada insan hemen alışamıyoki maşallah zaten görmeyen kalmadı:)))))ayy çok kafam karışıııkkk. ben normal doğum istiyorum acaba yapabilirmiyim onuda bilmiyorum.. şimdiki doktorum abla gibi bi kadın beni panik yapmış bi halde görünce sakinleştiriyo. muaynede bile derin nefe al olurmu canını yakmak istemiyorum diyoöyle bi doktor işte....
esenyurttayım ben
annem gibi konuştunsen seni rahatlatana bak cnm doktorada insan hemen alışamıyoki maşallah zaten görmeyen kalmadı:)))))
bitli sezeryandı doğumum bacım normalse herşey çatın dar değilse hiç düşünme sezeryanı valla beni mahvetmişti................annem gibi konuştun