Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ouyy sende warmıydı idrar yanması canım ama sana iyi bi haber bu bi gebelik belirtisiymişte aynı zamanda :KK34:
yok yok ankaraya keseyim bilet geleyim artık valla bir öpücüğü hakettin:KK9:bilmiyom gülüm inşllah öyledir son 3 4 gündür hafif hafif vardı ama bugün çok belli yani rahatsız ediyo inşallah idrar yollarını üşütmemişimdir.............sen nasılsın?

yok yok ankaraya keseyim bilet geleyim artık valla bir öpücüğü hakettin:KK9:bilmiyom gülüm inşllah öyledir son 3 4 gündür hafif hafif vardı ama bugün çok belli yani rahatsız ediyo inşallah idrar yollarını üşütmemişimdir.............sen nasılsın?

ayy mutlu oldummm :KK16: inşallah canım ama enfeksiyon gebeliklerde sık görülüomuş ne yazıkki bende enfeksiyon çıktığında herkes kesin hamilesin demişti ama bi gün sonra hasta olmuştum :KK43: o yüzden sende baya bi belirti gördüm bu ay hadi hayırlısı :KK16:

ayy mutlu oldummm :KK16: inşallah canım ama enfeksiyon gebeliklerde sık görülüomuş ne yazıkki bende enfeksiyon çıktığında herkes kesin hamilesin demişti ama bi gün sonra hasta olmuştum :KK43: o yüzden sende baya bi belirti gördüm bu ay hadi hayırlısı :KK16:
ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav:KK31:.....inan hiçbişey yok bacım:KK53: benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk :KK53:........hiç öyle gelmiyor bana:KK31:.........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:

X