- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.141
bitli sezeryandı doğumum bacım normalse herşey çatın dar değilse hiç düşünme sezeryanı valla beni mahvetmişti................
çıtır anne:))))
benden demesi sonra gelip deme he leyloş haklıymışsın diye korkutmuyom tabi kişiden kişiye değişirde..... ameliyat farklı bişey 40 gün doğru dürüst eğilip doğrulamıyosun bebiş ağlıyo garibim açlıktan sen kendi derdine düşmüş oluyon....... normalde en fazla 3 gün çekiyon tabi dikiş atılırsa o da......adet sancısından evet fazla ama en fazla süreceği bir gecedir yinede bilmiyom bende şimdi hamiş kalsam sezeryan korkusu yaşıyorum.....ha normal doğum sancısı çektim çatı dar diye aldılar sezeryana.......bildiğim için diyom neyse sen bilirsin kısaca:)))))hah benmiyim o çıtırkız benim adet sancılarım çok beter olur hatta anneme anlattım sancımın şeklini tabi halimide görüyodu doğum sancısı gibi çekiyosun diyodu normale ondan cesaret ediyorum cahilim yaa
benden demesi sonra gelip deme he leyloş haklıymışsın diye korkutmuyom tabi kişiden kişiye değişirde..... ameliyat farklı bişey 40 gün doğru dürüst eğilip doğrulamıyosun bebiş ağlıyo garibim açlıktan sen kendi derdine düşmüş oluyon....... normalde en fazla 3 gün çekiyon tabi dikiş atılırsa o da......adet sancısından evet fazla ama en fazla süreceği bir gecedir yinede bilmiyom bende şimdi hamiş kalsam sezeryan korkusu yaşıyorum.....ha normal doğum sancısı çektim çatı dar diye aldılar sezeryana.......bildiğim için diyom neyse sen bilirsin kısaca:)))))
canlar ben kaçıyorum artık dikkat edin kendinize öpüldünüzzz
öptüm cnm yarın hazalıda al gel:)))))canlar ben kaçıyorum artık dikkat edin kendinize öpüldünüzzz
napacaksın şimdi değişecekmisin doktoru?yine bekleriizzz
yine bekleriizzz
öptüm cnm yarın hazalıda al gel:)))))
kontrollere buna gidicem canım hele bi o günler gelsinde:44:napacaksın şimdi değişecekmisin doktoru?
bizede beklerizzzinş yarın sabah hazalıda alır gelirim cicim öptüm seni kocaman leyloşumm dikkat et kendine bitli düşünme şu doğumu şimdiden wideo falanda izleme hadi mucaks
Amin inş canım ınsanı gerıyor bu bekleyısler ama sabredecgız ve Rabbımın de ıznı ıle kcuagımıza alacagız ıns bebıslerımızı:*
Bugün kan testi yaptırdım yine dün 382ydi bugün 274e düşmüş yani...
kızlar p.tesi günü alttan muayenede bebegi ve kalp atışını duyduk zayıf ama normal dedi 6 hafta 5 günlük dedi yarın karından görünür mü acaba hafif kanamam vardı bugün gelmedi progestan kullanıyorm kanama olmadığı takdirde korkuyacak bişey yok dimi
Cnm düşük mu yasiyorsun Dr sana protestan vermedi mi iğne yapmadi mi bu durumda nazil eve gönderir yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm düşük mu yasiyorsun Dr sana protestan vermedi mi iğne yapmadi mi bu durumda nazil eve gönderir yaa
Bugün kan testi yaptırdım yine dün 382ydi bugün 274e düşmüş yani...
bu arada denizden haberi olan varmı en son değeri yüksek çıkmıştı sonra görmedim yani hamişti...................
canim ne verdi doktor peki napiosun ne yap dedi
Hiç bişey demedi canım yapcak bişey yok dedi değerleri baya düşüşe geçmiş dedi kendi kendine sökülüp düşecek dedi