- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.181
iyiyim cnm benim bu idrar yanması çok belirginleşmeye başladı 22 sinde doktoru arayacam soracağım bakalım.............gördümm gördümm hoşgelmiş çok şükür iyiymişş :) sen nasılsın canım
ha şöyle hizaya geloyyy kuzuummm yirim seni tamam bi daha yoklamaya gelirim
iyiyim cnm benim bu idrar yanması çok belirginleşmeye başladı 22 sinde doktoru arayacam soracağım bakalım.............
yok yok ankaraya keseyim bilet geleyim artık valla bir öpücüğü hakettinouyy sende warmıydı idrar yanması canım ama sana iyi bi haber bu bi gebelik belirtisiymişte aynı zamanda
bis seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyos dimi ezelbi sorunum yok kuzum dün arkamdan saydırmışsınız ama işyerinde çok yoğundum giremedim bir türlü ama şu da var merak edilmekte hoşuma gitti açıkcası sevildiğimi anladım
uyuz korktum işte iki canlısın Allah korusun benim yerimde olsan sende fırça çekerdin inan......................hıhhııhhh
uyuz korktum işte iki canlısın Allah korusun benim yerimde olsan sende fırça çekerdin inan......................
biz ezelle twiterdan arkadaş olduk:)))))hahahaha arada yapayım ben bunu
şaka bi yana inan aklıma gelmedi kuşum bilsem gelip görünüp öyle giderdim
biz ezelle twiterdan arkadaş olduk:)))))
evet sende katılırmısın varsa twterin çok güzel bir gacı valla:)baak seeennn :26::26:
evet sende katılırmısın varsa twterin çok güzel bir gacı valla:)
bende kendime asosyal diyodumo nasıl bişi yeniliyor mu hahahahahaha ben kullanmıyorum canım asosyalim biraz
yok yok ankaraya keseyim bilet geleyim artık valla bir öpücüğü hakettinbilmiyom gülüm inşllah öyledir son 3 4 gündür hafif hafif vardı ama bugün çok belli yani rahatsız ediyo inşallah idrar yollarını üşütmemişimdir.............sen nasılsın?
bugün ezel gitgel o yoğun galiba bu seferde
bende kendime asosyal diyodumface yok mecbur twiter dan arkadaş olduk
geldim geldimm :) ewet hazal senide bekliorus walla leylayı görmen lazımm zaten kalbi güzel bi insan çirkin olamaz diodum ama gördüm sonunda çıtır hatunn
geldim geldimm :) ewet hazal senide bekliorus walla leylayı görmen lazımm zaten kalbi güzel bi insan çirkin olamaz diodum ama gördüm sonunda çıtır hatunn
ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yavayy mutlu oldummminşallah canım ama enfeksiyon gebeliklerde sık görülüomuş ne yazıkki bende enfeksiyon çıktığında herkes kesin hamilesin demişti ama bi gün sonra hasta olmuştum o yüzden sende baya bi belirti gördüm bu ay hadi hayırlısı
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttkıskandırmaya mı çalışıyosunuz ?????