Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ouyy sende warmıydı idrar yanması canım ama sana iyi bi haber bu bi gebelik belirtisiymişte aynı zamanda
yok yok ankaraya keseyim bilet geleyim artık valla bir öpücüğü hakettinbilmiyom gülüm inşllah öyledir son 3 4 gündür hafif hafif vardı ama bugün çok belli yani rahatsız ediyo inşallah idrar yollarını üşütmemişimdir.............sen nasılsın?

ayy mutlu oldummm inşallah canım ama enfeksiyon gebeliklerde sık görülüomuş ne yazıkki bende enfeksiyon çıktığında herkes kesin hamilesin demişti ama bi gün sonra hasta olmuştum o yüzden sende baya bi belirti gördüm bu ay hadi hayırlısı

ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav.....inan hiçbişey yok bacım benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk ........hiç öyle gelmiyor bana.........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…