- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.201
ben bu belirtilerin hiçbirini niye göremiyom yav.....inan hiçbişey yok bacım benim göğüsler normalde artık ağzıma girecek kadar şişmiş olmalıydı tık yok sık idrar yok uyku haptan bilemiyom valla olursa inan şokkkkk ........hiç öyle gelmiyor bana .........sen naptın bak bizim hanımın twtr hesabı yokmuş hayallerimiz suya düştü.............:2:
kıskandırmaya mı çalışıyosunuz ?????
alacağınız olsun birgün gelmedim neler olmuş neler
bizde öle demiştikhazal bi gün gelmedi neler kaçırdı dedik
hadi hadi beklioss
aman bugünleri kaçırmayın cnm bugünlerde eşinede içir bişeyler:)aynen ya bi twiter açtıralım öyleysewalla belirtiler war bide daha çok his war canımmmm olcak bu ay inşallah bende bu ay erken yumurtladım sanırım ya 31 temmuzda adet olmam gerekıo hesabıma göre bakalım ne olcak
ana cnm benim gel gel:))))aldım bi hesap napıcam şimdi
ana cnm benim gel gel:))))
aramıza gel sen aç profilini düzenle bize bulacağımız ismi gönder biz takipe başlarız fotonu unutma:))))nereye gelecem leeen
nereye gelecem leeen
aman bugünleri kaçırmayın cnm bugünlerde eşinede içir bişeyler:)
cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu seferekeçiboynuzu içiriombi kaç gün değerlendirdik ama bakalım çalışmalara dewam acaba ıkı ay klomen kullandım onun etkısınden mı erken yumurtladımkı normalde geç oluodu benim yani nerdeyse 18 20. gün falan oluodu bu sefer 12 yada 14 te oldu gibi :26:
keçiboynuzu içiriombi kaç gün değerlendirdik ama bakalım çalışmalara dewam acaba ıkı ay klomen kullandım onun etkısınden mı erken yumurtladımkı normalde geç oluodu benim yani nerdeyse 18 20. gün falan oluodu bu sefer 12 yada 14 te oldu gibi :26:
kıızz bende 2 ay klomen kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte annem
cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu sefere
eezeeeellll sanırım ekledim dimi ?
orda bırakanlar hamiş kalmıştı olur elbet cnm benim:)ya işte ben bıraktım ama iki ay kullandım ilkinde iğne olmadım ikincisinde iğne oldum bu ay kullnmadım bıraktımm olurmuki acaba yaaaaaaa