Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

aynen ya bi twiter açtıralım öyleyse walla belirtiler war bide daha çok his war canımmmm olcak bu ay inşallah bende bu ay erken yumurtladım sanırım ya 31 temmuzda adet olmam gerekıo hesabıma göre bakalım ne olcak

aman bugünleri kaçırmayın cnm bugünlerde eşinede içir bişeyler:)

aman bugünleri kaçırmayın cnm bugünlerde eşinede içir bişeyler:)

keçiboynuzu içiriom bi kaç gün değerlendirdik ama bakalım çalışmalara dewam acaba ıkı ay klomen kullandım onun etkısınden mı erken yumurtladımkı normalde geç oluodu benim yani nerdeyse 18 20. gün falan oluodu bu sefer 12 yada 14 te oldu gibi :26:

cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu sefere

kıızz bende 2 ay klomen kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte annem

kıızz bende 2 ay klomen kullandım 2. ayda hamiş kaldım işte annem

cnm bu klomen kullananların açtığı topikte bazı bayanlar klomenden sonraki ay hamiş kalmışlar ve hepsi de ona bağlıyordu etkisinden dediler ayyyy hadi annem inşallah olur bu sefere

ya işte ben bıraktım ama iki ay kullandım ilkinde iğne olmadım ikincisinde iğne oldum bu ay kullnmadım bıraktımm olurmuki acaba yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…