Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bitli sezeryandı doğumum bacım normalse herşey çatın dar değilse hiç düşünme sezeryanı valla beni mahvetmişti................
çıtır anne:))))

hah benmiyim o çıtır:KK60: kız benim adet sancılarım çok beter olur hatta anneme anlattım sancımın şeklini tabi halimide görüyodu doğum sancısı gibi çekiyosun diyodu:KK53:normale ondan cesaret ediyorum cahilim yaa:KK60:

Son düzenleme:
hah benmiyim o çıtır:KK60: kız benim adet sancılarım çok beter olur hatta anneme anlattım sancımın şeklini tabi halimide görüyodu doğum sancısı gibi çekiyosun diyodu:KK53:normale ondan cesaret ediyorum cahilim yaa:KK60:
benden demesi sonra gelip deme he leyloş haklıymışsın diye korkutmuyom tabi kişiden kişiye değişirde..... ameliyat farklı bişey 40 gün doğru dürüst eğilip doğrulamıyosun bebiş ağlıyo garibim açlıktan sen kendi derdine düşmüş oluyon....... normalde en fazla 3 gün çekiyon tabi dikiş atılırsa o da......adet sancısından evet fazla ama en fazla süreceği bir gecedir yinede bilmiyom bende şimdi hamiş kalsam sezeryan korkusu yaşıyorum.....ha normal doğum sancısı çektim çatı dar diye aldılar sezeryana.......bildiğim için diyom neyse sen bilirsin kısaca:)))))

benden demesi sonra gelip deme he leyloş haklıymışsın diye korkutmuyom tabi kişiden kişiye değişirde..... ameliyat farklı bişey 40 gün doğru dürüst eğilip doğrulamıyosun bebiş ağlıyo garibim açlıktan sen kendi derdine düşmüş oluyon....... normalde en fazla 3 gün çekiyon tabi dikiş atılırsa o da......adet sancısından evet fazla ama en fazla süreceği bir gecedir yinede bilmiyom bende şimdi hamiş kalsam sezeryan korkusu yaşıyorum.....ha normal doğum sancısı çektim çatı dar diye aldılar sezeryana.......bildiğim için diyom neyse sen bilirsin kısaca:)))))

normal doğum videolarını izledim canııımmmm:KK8: en son raddeye geldimi eccük depişiyolar sonra öyle bi rahatlıyolarki görme gitsin:KK8: eltim sezeryan oldu annem kardeşim ameliyat oldu o dikişlerin o yataktan ilk kalkışın ne menem bişey olduğunu biliyorum cnm:KK76:

Ay kızlar bugün elim kolum kalkmıyor dün kan testi verdim onu bile almaya gidemedim bide akşama misafirlerim var.biriniz bana yardıma gelin :KK37::KK37::KK17::KK17:

napacaksın şimdi değişecekmisin doktoru?
kontrollere buna gidicem canım hele bi o günler gelsinde:44:
bizede beklerizzz :KK1: inş yarın sabah hazalıda alır gelirim cicim öptüm seni kocaman leyloşumm :KK54: dikkat et kendine bitli düşünme şu doğumu şimdiden wideo falanda izleme hadi mucaks

:KK60: şimdiden hazırlık yapıyom şeker:KK6:

kızlar p.tesi günü alttan muayenede bebegi ve kalp atışını duyduk zayıf ama normal dedi 6 hafta 5 günlük dedi yarın karından görünür mü acaba hafif kanamam vardı bugün gelmedi progestan kullanıyorm kanama olmadığı takdirde korkuyacak bişey yok dimi

kızlar p.tesi günü alttan muayenede bebegi ve kalp atışını duyduk zayıf ama normal dedi 6 hafta 5 günlük dedi yarın karından görünür mü acaba hafif kanamam vardı bugün gelmedi progestan kullanıyorm kanama olmadığı takdirde korkuyacak bişey yok dimi

Kanama yoksa korkma ama dinlen bol bol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm düşük mu yasiyorsun Dr sana protestan vermedi mi iğne yapmadi mi bu durumda nazil eve gönderir yaa

Sağlıklı bi gebelik olmadığından uğraşmadılar hiç canım 2 doktora gittim 2 side aynı şekilde söyledi.. Günahları boyunlarına canım ben canımın yandığıyla kaldım...

bu arada denizden haberi olan varmı en son değeri yüksek çıkmıştı sonra görmedim yani hamişti...................

:)) denizden haber var canım dün akşamki sonucum 84 cıktı 3.5 kat artmış inşallah yarın akşamda bu artış devam eder üç gündür iki üç kez açık kahve leke geldi diye bugün dra gittim hem içim rahatlasın hemde oruç olayını sorayım dedim elif haımın randevular full tabi bende evin yakınında biyere gittim gitmez olaydım lanet karı nasıl moralimi bozdu gösterdim testleri sat ı sordu dedim 20 haziran dediki neden günün gelmeden test yaptırdın ne telaşlanıosun dedim günüm geçti 26 günde bir olurum ben yok geçmemiş senin günün 20 temmuz dio sanki herkes 30 günde adet olur sonucun gebelik lehine ama daha bişey belliolmaz dedi yinede alttan baktı leke olayını sordum bişey demedi hele bi günün geçsin dedi belki adet olursn dedi takmış 20 temmuza 1000 1500 olsun deger keseye bakrız dedi salak karı ben daha ona gidermiyim neyse elif hanımdan haftaya perşembe sabahına alabildim randevu yarında kanne olcak bakalım yine sabır lazım

Son düzenleme:
:KK43: canim ne verdi doktor peki napiosun ne yap dedi

Hiç bişey demedi canım yapcak bişey yok dedi değerleri baya düşüşe geçmiş dedi kendi kendine sökülüp düşecek dedi

Hiç bişey demedi canım yapcak bişey yok dedi değerleri baya düşüşe geçmiş dedi kendi kendine sökülüp düşecek dedi

Ah canim ya hersey Allah tan sen yinede dinlen sakin yirma kendi i Rabbim bilir en iyi Allah im sana guzel gunler yasatsin canim 5 haftalikti dimi kuzum

X