- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.601
Allah bagislasin. Rabbim zanada ve cumlemize nasib etsin cnmteyzemin mavişli olan,diğeri arkadaşımın daha yeniler
Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak
Allah bagislasin. Rabbim zanada ve cumlemize nasib etsin cnm
Sedanur1986 | 18 Mayıs | 1. | ??????? | |
Bebegım | 25 Mayıs | 1. | ???????? | |
Hazan314 | 25 Mayıs | 1. | ???????? | |
Chuce | 25 Mayıs | 1. | ??????? | |
Shimmy | 25 Mayıs | 1. | ?????? | |
Mavikelime | 26 Mayıs | 1. | ????????? | |
Kimyager1508 | 26 Mayıs | 1. | ???????? | |
Xyzxyz | 26 Mayıs | 1. | ???????? | |
Polisesi | 26 Mayıs | 1. | ??????? | |
Ghkat | 28 Mayıs | 1. | Beklemede | |
Skrys | 1 Haziran | 1. | Silik çizgi | |
Ddm_grhn | 1 Haziran | 1. | Beklemede | |
Eakgul | 1 Haziran | 1. | Beklemede | |
Mmsl | 1 Haziran | 1. | Beklemede |
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağınna alırsın inşallah bat ne zamandı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani yurtan çatladımı döllendimi onu sordum cnm leylaya anlatmışın benim anladıma göre inşallah hamişsindir yolculuk yani başlamış hamiş olursun cnm aksi olsaydı yumurta çatlaması var derdi
wooww bahce cocugu .. :129:
ayy keske bizlerede nasip olur insallah tatlım ...
Bitliiiim haber ver mutlaka .insallah bebis vardor.
Yumurtlama donemimde aynisi oldu icimde insaat vardi sanki. Kasik batmalarimda 5-6 gun surdu sonra durdu. Insallah yerlesme alametidir bunlar cnm
Heyecanla bekliyoruz guzel haberlerle insallah :)
Hepimizin olacak insallah tatlim
Evet canım antibiyotik kullandım adet gecikmesi yaşadım. Ondan sonra soğan kuru yaptım duzene girdim. Çörek otu kurunu hazırladım adet olup kullanmaya başlayacaktım ki adet olamadım bir türlü meğer hamileymisimSafransarı öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucagına alırsın bebişini ☺
Galiba sen benle aynı şeyleri yaşamışsın. Biz de 3 aydır deniyoruz ve geçen ay hastalandım antibiyotik kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Sende de böyle olmuştu değil mi? Ben şimdi bu ay bal çötekotu tarçın yapıcam, galiba sen de geç adet olduktan sonra yapmıştın? Belki sende ile yaradıysa bende de işe yarar? 😊 Başka neler yaptın hamile kaldıgın ay?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim ben erken adet oldum:-(
ay hadi inşallah cümleten
hayırlısı canım buna ınanıyorum ALLAH buyuk bızıde bu duygudan mahrum bırakmayacak ınsallah...
amin ben razıyım tarlada dermişim bi kürtaj oldum hastaneyi yıktım en azından tarlada yıkacak bişey olmaz
cnm senin okuduğum kadarıyla en son 8 gün önce korunmadan ilişkin olmuştu ve bu ay içinde tek kez korunmamıştın umarım yanlış hatırlamıyorumdur eğer öyleyse bu ilişki sonrasında döllenmenin olup rahime yerleşmesi 14 günü bulur aşkım inşallah gebesindir ama sterste eetkiliyor tabi bence 5 6 gün daha bekle olmazsan kanda baktır:)
Canım belirtilere hiç takılma bide erkenden test yapma hcg nin artmasını beklemek çok daha zor. O yüzden adetini bekle. Allah gönlüne göre verir inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi