Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ohhh ne güzel inşallah peteğin yerleşmiştir annesi güzel güzel uyuyordur içerde:))))

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

cnm aşılamada tam spermleri yolladığı halde belki 3 gün sonra döllenir diyerek 12. gün test yaptırıyorlar.senin doğal yol olduğu için 8 günde yuvalama işlemi tamamlanıp rahme tutunuyo sonra kanda beta hcg salgılıyo...adetin hangi gün ise o günü bekle sonra kanda test yaptır...inşllh müjdeli haberi verirsin yaa

kızım cesur adam sezeryan yapar doğumda 15 dk rezillik sezeryande 15 gün:) sezeryanlı olaraktan tecrübe cnm sakın.... tarlada doğur ameliyathanede doğurma:)))

yok canım gö .. yemiyooo korkuomm .. :26:
sezeryan olur yatarım ..
normal i abooowwwwwww

yok canım gö .. yemiyooo korkuomm .. :26:
sezeryan olur yatarım ..
normal i abooowwwwwww
benden uyarması valla her ikisini yaşadım sayılır doğuma aldılar 3 saat çatalda olmadı ameliyata offf ne çektik oğlumla Allahım bana bağışladı hayırlısı doğsunda inşallah sağ salim olsun gerisi unutuluyor.....

annem gelsinde bi dogururruz ya bi sekilde insallah hayırlısıylaaaaaaaaaa

Nice yıllara canım inşallah mutlu haber alırsın :) ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani yurtan çatladımı döllendimi onu sordum cnm leylaya anlatmışın benim anladıma göre inşallah hamişsindir yolculuk yani başlamış hamiş olursun cnm aksi olsaydı yumurta çatlaması var derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…