Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kıslar doktordan geldim. ultrasona baktı karından :26:
test yaptırmadı mutlaka ilişkiden 15 gün sonra yaptır bana da haber ver dedi
yolculuk yapmamda da hiç bi sorun yokmuş

Sağol canım inşallah buay hepimiz güzel haberler alırız. Bi hissizlik var bende kendimi cok ta umutlandirmak istemiyorum. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize:) senin bat nezamandi?
cnm benim 3 yada 4 haziran bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için uyduruk testlerden var 1 tane daha erken yaparsam ve olmazsa çok üzülürüm birde adete yakın çok sinirli olurum çıkmazsada daha çok gerilmeyeyim diye yapmıyorum kırmızılar gelirse zaten bu ay ümit yok olacak:)

Biliyomusun belirtiler ve hissetme zmanıöızda senle nerdeyse aynı sağlıklı bebişlwr olsun inşallah

3 ay yumos takibi oldum cnm ben .. adetlerim cok düzenlidir .. sonra ovitre asılama .. tutunmadıki bebegim

kuzum rabbim büyük inşallah yüzümüzü güldürür hemen pes etme ozaman bu ay kendine dinnenme süresi ver sitres yapma doktora gidince insan daha çok heycanlanıyo oldu olacak diye bu ay evde dene bakalım ama herşeyin başı sitres önceden annelerimiz nasıl doguruyomuş ya hiç böyle dertlerini duymuyoz eski kadınların hatta babam hep der annem beni tarlada dogurmuş diye :119::119:

cok saol leyla tesekkur ederım ınan mmoral oldu soyledıklerın bana.. Allahımın ıznıyle ınsallah yukselıcek degerım :) olumlu dusunmem gerek ıcımden acabalar tey tey dıye horon tepse de ben aldırıs etmemeye calısıcam :)

o tey teyleri inşallah sevinçten halayda yaparsın:) bizim bir arkadaş o tey teylerle yatağa giriyordu:))))

Tabi chuchee iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Senin de az kalmış canım inşallah bebeğin seninledir annesi :) aslında beklemeniz lazım negatif sonuçları görmek insanı daha çok üzüyor ama sabredemiyoruz işte :)

cnm benim olup biraz yaşayıp ölse daha zor olurdu biliyorum çok zor ama takdir...kısmeti yokmuş.Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cümlemize inşşlh yine olur üzülme... çalışmalara devam...şimdiki tedavin ne

wooww bahce cocugu .. :129:
ayy keske bizlerede nasip olur insallah tatlım ...

geç döllenme olur sende doğal yollaysa yumurtlaman benim aşılamaydı...napalım yine başlıyoruz ilaçlara inşllh günün geçerde sen müjdeli haber verirsinnnn inşşşlllhhhh

kız bitli açık anlat ne demek istedi sevinelimmi?

alttan bakmayalım zarar gelmesin eğer bişey varsa dedi şimcik spermler falan küçcük ya jel zarar vermesin dedi yumurtlamışsın dedi. tekrar mı dedim yok dedi önceki yumurtan şu an çok net görülüyo bak burda dedi tekrar mı ilişki dedim 1. ve 2. günü olmadımı dedi oldu dedim tamam gerek yok o zaman dedi şimdi tahlil yapsak çıkmazmı dedim kadın doğumcular her zaman 15. gün ister o günü bekle kan tahlili yaptır dedi

yumurtalıkta bi deyişiklik gördümü ya cnm

nasıl bi değişiklik anlamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…