Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm daha erken ama sanki...

Valla mecbur kaldım tatlım kan tahlili için.yumurtlama üzaerinden 10 gün geçince çıkan sonuç üzdü beni ama azda olsa geç döllenmedir diye bir umudum var bakalım hayırlısı.rabbim ne eylerse güzel eyler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım antibiyotik kullandım adet gecikmesi yaşadım. Ondan sonra soğan kuru yaptım duzene girdim. Çörek otu kurunu hazırladım adet olup kullanmaya başlayacaktım ki adet olamadım bir türlü meğer hamileymisim :emir_bebek: yani çırak otunu kullanmaya fırsat kalmadı

Benim yaptığım şey hamile kaldığım ay, ovulasyon tarihimi onemsemedim. Adetim bittigi gün ilişki yasamaya başladık.2 güne bir. Taki adetime birkaç gün kalana kadar. Yani içim hiç bis kalmadı hep sperm vardı.

Inşallah seninde hayırlı haberlerini aliriz.

Sedanur198618 Mayıs1.???????
Bebegım25 Mayıs1.????????
Hazan31425 Mayıs1.????????
Chuce25 Mayıs1.???????
Shimmy25 Mayıs1.??????
Mavikelime26 Mayıs1.?????????
Kimyager150826 Mayıs1.????????
Xyzxyz26 Mayıs1.????????
Polisesi26 Mayıs1.???????
Ghkat28 Mayıs1.Beklemede
Skrys1 Haziran1.Silik çizgi :emir_bebek:
Ddm_grhn1 Haziran1.Beklemede
Eakgul1 Haziran1.Beklemede
Mmsl1 Haziran1.Beklemede
kızlar güzel haberler sadece Chuce demi var başka yokmu?

maşaAllah kızlar banada dua edın hamıleler.. Rüyamda bebek gördüm gecende eşim gördüm.
Hamılelık ne belırtıler yasadınız anlatın hadı ? Bwnde calısmalar devam arada yumurtalık agrım oluyor. Belırtıler ne zaman baslar kızlar kac gün kala

cnm aşılamada tam spermleri yolladığı halde belki 3 gün sonra döllenir diyerek 12. gün test yaptırıyorlar.senin doğal yol olduğu için 8 günde yuvalama işlemi tamamlanıp rahme tutunuyo sonra kanda beta hcg salgılıyo...adetin hangi gün ise o günü bekle sonra kanda test yaptır...inşllh müjdeli haberi verirsin yaa :KK49: :KK49: :KK49:

Canim yaaaa yerim seni muck muck :* wala icime bi kasvet cökmüstü ama boyle umutlu seyler duyunca mutlu oldum iyiki varsinz ya insan kafa dagitiyo burda allahim hepimizi tez zamnda bekledklerimize kavustrsn ins

cnm daha erken ama sanki...

İlaç içmek zorundaydım o yüzden kan testi istedi doktor. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401532820.092075.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar adetime 1 gün var ama hala hafif akıntm oluyor göğüslerm de diğer aylar ki kadar cok hassaslasmadı simdi olumlu düsüneym olumsuz mu?? kafam karısık yardm edin :KK43: :44:

olsun cnm adet oluyosun ya onada şükür.
doktora ilk gittiğimde en azından yumurtalıklar iyi ve adet oluyosun demişti.
1 senenin sonunda hamile kaldım düştü olsun en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi.
bu doktor aslında bana şükretmem gereken ne kadar çok şeyin olduğunu öğretti.
üzülme nolur:KK31:

haklısın canım ben ilaçla adet olyom yoksa olamıyom bunada sükür tabi.hamile kalmakta güzel bişey canım insallah sen adet olmazsın bebiş vardır insallah:21::21::21:

Benimde dogum günüm 9 hazıran test günü 5 şi eger hamileysem örüm boyunca alacagım en güzel hediye olur bana inşalah

inşallah cnm bnm normalde yarın batım ama şimdiye kadar belirtiler gelirdi bakalım nasip akşam belli olacak :KK16:

X