- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.621
cnm daha erken ama sanki...Benim adetime 4gün kala kan tahlilimde negatif çıktı çok moralim bozuk :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm daha erken ama sanki...Benim adetime 4gün kala kan tahlilimde negatif çıktı çok moralim bozuk :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:2::2: bebişin öldümü cnm gecmis olsunn
cnm daha erken ama sanki...
yok kuzum ya dış gebelikti parça varmı diye baktılar olmayınca hala deyerler artınca dış gebelik oldugunu anladılar
Canim ben erken adet oldum:-(
Evet canım antibiyotik kullandım adet gecikmesi yaşadım. Ondan sonra soğan kuru yaptım duzene girdim. Çörek otu kurunu hazırladım adet olup kullanmaya başlayacaktım ki adet olamadım bir türlü meğer hamileymisim yani çırak otunu kullanmaya fırsat kalmadı
Benim yaptığım şey hamile kaldığım ay, ovulasyon tarihimi onemsemedim. Adetim bittigi gün ilişki yasamaya başladık.2 güne bir. Taki adetime birkaç gün kalana kadar. Yani içim hiç bis kalmadı hep sperm vardı.
Inşallah seninde hayırlı haberlerini aliriz.
kızlar güzel haberler sadece Chuce demi var başka yokmu?
Sedanur1986 18 Mayıs 1. ??????? Bebegım 25 Mayıs 1. ???????? Hazan314 25 Mayıs 1. ???????? Chuce 25 Mayıs 1. ??????? Shimmy 25 Mayıs 1. ?????? Mavikelime 26 Mayıs 1. ????????? Kimyager1508 26 Mayıs 1. ???????? Xyzxyz 26 Mayıs 1. ???????? Polisesi 26 Mayıs 1. ??????? Ghkat 28 Mayıs 1. Beklemede Skrys 1 Haziran 1. Silik çizgi Ddm_grhn 1 Haziran 1. Beklemede Eakgul 1 Haziran 1. Beklemede Mmsl 1 Haziran 1. Beklemede
gecmisler olsun kuzum üzüldüm,insallah saglıklı evlatlar nasip eder .. :2:
cnm aşılamada tam spermleri yolladığı halde belki 3 gün sonra döllenir diyerek 12. gün test yaptırıyorlar.senin doğal yol olduğu için 8 günde yuvalama işlemi tamamlanıp rahme tutunuyo sonra kanda beta hcg salgılıyo...adetin hangi gün ise o günü bekle sonra kanda test yaptır...inşllh müjdeli haberi verirsin yaa
amin cnm amin inşallah hep birlikte hamiş oluruz rabbimin izniyle inşallah
formda cnmhakkım helal hoş olsun cnm arkadaşlık isteğini bilgisayarı şimdi açtım kabul ettim cnm konu açmaya gelince bu sayfanın içide mi konu açmak istiyorsun yoksa formdamı .....
Dün gece aldık cnm sonucu 2 haftalık pozitif dedi doktor beta hcg 100.6 çıktı hala inanamıyorum çok şükür
cnm 5 hazirandı demi senin .. simdi oldunmu .. yeni bat nedir ? :44:
olsun cnm adet oluyosun ya onada şükür.
doktora ilk gittiğimde en azından yumurtalıklar iyi ve adet oluyosun demişti.
1 senenin sonunda hamile kaldım düştü olsun en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi.
bu doktor aslında bana şükretmem gereken ne kadar çok şeyin olduğunu öğretti.
üzülme nolur
((( vardir bir hayir insaallah
Benimde dogum günüm 9 hazıran test günü 5 şi eger hamileysem örüm boyunca alacagım en güzel hediye olur bana inşalah
Hopp bende Malatya lıyımmm :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım karnımda tuhaf bı agrı we ne adet agrısı gıbı ne de kasık agrısı gıbı.. kanamam yok Allaha sukur. pazartesıyı beklıcez napalım :/