Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm daha erken ama sanki...

Valla mecbur kaldım tatlım kan tahlili için.yumurtlama üzaerinden 10 gün geçince çıkan sonuç üzdü beni ama azda olsa geç döllenmedir diye bir umudum var bakalım hayırlısı.rabbim ne eylerse güzel eyler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşaAllah kızlar banada dua edın hamıleler.. Rüyamda bebek gördüm gecende eşim gördüm.
Hamılelık ne belırtıler yasadınız anlatın hadı ? Bwnde calısmalar devam arada yumurtalık agrım oluyor. Belırtıler ne zaman baslar kızlar kac gün kala

Canim yaaaa yerim seni muck muck :* wala icime bi kasvet cökmüstü ama boyle umutlu seyler duyunca mutlu oldum iyiki varsinz ya insan kafa dagitiyo burda allahim hepimizi tez zamnda bekledklerimize kavustrsn ins

kızlar adetime 1 gün var ama hala hafif akıntm oluyor göğüslerm de diğer aylar ki kadar cok hassaslasmadı simdi olumlu düsüneym olumsuz mu?? kafam karısık yardm edin :44:

haklısın canım ben ilaçla adet olyom yoksa olamıyom bunada sükür tabi.hamile kalmakta güzel bişey canım insallah sen adet olmazsın bebiş vardır insallah

Benimde dogum günüm 9 hazıran test günü 5 şi eger hamileysem örüm boyunca alacagım en güzel hediye olur bana inşalah

inşallah cnm bnm normalde yarın batım ama şimdiye kadar belirtiler gelirdi bakalım nasip akşam belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…