Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

insallah gülüm insallah darısı hepimize insallah progestan içmiştim ondan böyle oldu sanırım.belim cok agrıyor.bu ay cyle prognova die bir ilaç varmıs onu içmeyi düsünüyorum yada farlutal

cnm ilaçları adetten sonra kullansan yani emin olsan belki bebişin vardır:)

Kızlar bugün rüyamda bebek gördüm bugünlerde rüyalarda bebek var hayırlısı artık :) kızlar hafıf yumurtalıgm agrıyore arada sızce erken belırtılerdenmı batım 15 hazıran :)

kızlar adetime 1 gün var ama hala hafif akıntm oluyor göğüslerm de diğer aylar ki kadar cok hassaslasmadı simdi olumlu düsüneym olumsuz mu?? kafam karısık yardm edin :44:

Tatlim benimde 2 yada 3 gun var ama hic belirti yok. Kimisinde hic belirti olmuyormus . Kirmizilari gorene kadar umut edecez artik. Dunde idrae testi yaptim yoktu.

ay
Kızlar bugün rüyamda bebek gördüm bugünlerde rüyalarda bebek var hayırlısı artık :) kızlar hafıf yumurtalıgm agrıyore arada sızce erken belırtılerdenmı batım 15 hazıran :)
cnm bence o yumurtlama belirtisi daha çok erken çünkü ....hayırlısı rüyalarında gördüğün bebek 9 ay sonra seninle olsun inşallah:)

Yumurtluyor olabilirsin

ay
cnm bence o yumurtlama belirtisi daha çok erken çünkü ....hayırlısı rüyalarında gördüğün bebek 9 ay sonra seninle olsun inşallah:)

yumurtluyosun derken bebek belırtısımı yoksa sadece yumurtlama agrısımı ? Amin canımm Rabbim sen nbüyüksün kızlaaaar sıze tavsıyem var arkadastan öğrendım deyınki elınızı karnınızın üstüne koyun ve ' benım bır oğlum olucak adını muhammed olucak deyıp 41 fatiha okuyun her 5 vakıt namazın ardından.
Ve bır tane daha 7 gün boyunda günes battıktan sonra 21 defa ya musavvir okuyun.
Ve 1000 defa ya latif

kızlar bnm bat 5 haziran hiç belirti yok ama tatlı istiyo cnm sanki adet olma ihtimalim var yani zaten bnm gögüslerim yumurtlama döneminde ağrıyıp şiser dönem bitince ağrı geciyo göğüs ağrısı da yok bu ay dr sansımız yok dedi diye bnm de umudum yok gelsn 5 haziran artık yaa ne olucaksa öğreniyim bi an önce

KISMET ETMİŞSE MEVLA;
EL GETIRIR,YEL GETIRIR, SEL GETIRIR...
KISMET ETMEMİŞSE MEVLA;
EL GÖTÜRÜR,YEL GÖTÜRÜR,SEL GÖTÜRÜR....
ne güzel anlatılmış.......

kızım olursa adını rüya koyacagım okadar rüyalarıma girdi ki ondan rüyalar gercek olsa yazdım profilime

insallah senin rüyalarında gerecek olur canım insallah

Biliyomusun belirtiler ve hissetme zmanıöızda senle nerdeyse aynı sağlıklı bebişlwr olsun inşallah

İns canim hulya kula bu hastaneye yeni geçmiş önce 29 mayis ozel hastenesi varmis dikmende orda calisiyormus normalde devlet hastanesinde hicbir doktor dosya tutmaz ama hulya hanim tutuyor not aliyor muhakkak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben belirtileri adet gecikmesinden sonra yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…