- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.641
cnm sıkma canını ben bi arkadaşımda duymuştum erken adet olup diyer ayda hamile kalmıştı rahim kendini topluyomuş onda öyle olmuş şimdi 6 aylık hamile inşallah kuzum sendede öyle olur tembuzda hamiş olursun
Nice yıllara canım inşallah mutlu haber alırsın :) ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anasayfa ya gel konu açacağın bölüm mesela kadın doğum sa onu tııkla sonra yeni konu aç bölümü var topiklerin başında ona tıkla ok.....formda cnm
cnm ilaçları adetten sonra kullansan yani emin olsan belki bebişin vardır:)Valla mecbur kaldım tatlım kan tahlili için.yumurtlama üzaerinden 10 gün geçince çıkan sonuç üzdü beni ama azda olsa geç döllenmedir diye bir umudum var bakalım hayırlısı.rabbim ne eylerse güzel eyler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar adetime 1 gün var ama hala hafif akıntm oluyor göğüslerm de diğer aylar ki kadar cok hassaslasmadı simdi olumlu düsüneym olumsuz mu?? kafam karısık yardm edin:44:
Kızlar bugün rüyamda bebek gördüm bugünlerde rüyalarda bebek var hayırlısı artık :) kızlar hafıf yumurtalıgm agrıyore arada sızce erken belırtılerdenmı batım 15 hazıran :)
cnm ilaçları adetten sonra kullansan yani emin olsan belki bebişin vardır:)
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin bebeklerde doğru zamanı bekliyo inşallah ....Benim alerjim var tatlım tıkandım nefes alamadım uzun zamandır tedavi oluyorum.gebelik çıkmayınca doktorum almam gerektiğini söyledi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin bebeklerde doğru zamanı bekliyo inşallah ....
cnm bence o yumurtlama belirtisi daha çok erken çünkü ....hayırlısı rüyalarında gördüğün bebek 9 ay sonra seninle olsun inşallah:)Kızlar bugün rüyamda bebek gördüm bugünlerde rüyalarda bebek var hayırlısı artık :) kızlar hafıf yumurtalıgm agrıyore arada sızce erken belırtılerdenmı batım 15 hazıran :)
Ayyyyyyy gercektenmiiiiii inanmiyorun.gozun aydin bitanem.cooook ama cok sevindim.darisi bizlere tatlim .inan kendim hamileymisim gibi sevindim.
Yumurtluyor olabilirsin
ay
cnm bence o yumurtlama belirtisi daha çok erken çünkü ....hayırlısı rüyalarında gördüğün bebek 9 ay sonra seninle olsun inşallah:)
Kızlar bugün rüyamda bebek gördüm bugünlerde rüyalarda bebek var hayırlısı artık :) kızlar hafıf yumurtalıgm agrıyore arada sızce erken belırtılerdenmı batım 15 hazıran :)
Biliyomusun belirtiler ve hissetme zmanıöızda senle nerdeyse aynı sağlıklı bebişlwr olsun inşallah
kızım olursa adını rüya koyacagım okadar rüyalarıma girdi kiondan rüyalar gercek olsa yazdım profilime
insallah senin rüyalarında gerecek olur canım insallah
maşaAllah kızlar banada dua edın hamıleler.. Rüyamda bebek gördüm gecende eşim gördüm.
Hamılelık ne belırtıler yasadınız anlatın hadı ? Bwnde calısmalar devam arada yumurtalık agrım oluyor. Belırtıler ne zaman baslar kızlar kac gün kala