- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.581
kız sen şimdi tarlada mı doğuracan valla son günlerinde ebeyle tarlaya gidermişsin:)))))wooww bahce cocugu .. :129:
ayy keske bizlerede nasip olur insallah tatlım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen şimdi tarlada mı doğuracan valla son günlerinde ebeyle tarlaya gidermişsin:)))))wooww bahce cocugu .. :129:
ayy keske bizlerede nasip olur insallah tatlım ...
ohhh ne güzel inşallah peteğin yerleşmiştir annesi güzel güzel uyuyordur içerde:))))alttan bakmayalım zarar gelmesin eğer bişey varsa dedi şimcik spermler falan küçcük ya jel zarar vermesin dedi yumurtlamışsın dedi. tekrar mı dedim yok dedi önceki yumurtan şu an çok net görülüyo bak burda dedi tekrar mı ilişki dedim 1. ve 2. günü olmadımı dedi oldu dedim tamam gerek yok o zaman dedi şimdi tahlil yapsak çıkmazmı dedim kadın doğumcular her zaman 15. gün ister o günü bekle kan tahlili yaptır dedi
nasıl bi değişiklik anlamadım:44:
ayyy inşallahohhh ne güzel inşallah peteğin yerleşmiştir annesi güzel güzel uyuyordur içerde:))))
kız sen şimdi tarlada mı doğuracan valla son günlerinde ebeyle tarlaya gidermişsin:)))))
Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:
kızım cesur adam sezeryan yapar doğumda 15 dk rezillik sezeryande 15 gün:) sezeryanlı olaraktan tecrübe cnm sakın.... tarlada doğur ameliyathanede doğurma:)))hamiş kalimde çıkma kısmına gelince bakarız ..
yok kız ben sezeryan olurum cok korkağımmm.
kız bak ilk bana haber verecen:)ayyy inşallah
kızım cesur adam sezeryan yapar doğumda 15 dk rezillik sezeryande 15 gün:) sezeryanlı olaraktan tecrübe cnm sakın.... tarlada doğur ameliyathanede doğurma:)))
benden uyarması valla her ikisini yaşadım sayılır doğuma aldılar 3 saat çatalda olmadı ameliyata offf ne çektik oğlumla Allahım bana bağışladı hayırlısı doğsunda inşallah sağ salim olsun gerisi unutuluyor.....yok canım gö .. yemiyooo korkuomm .. :26:
sezeryan olur yatarım ..
normal i abooowwwwwww
benden uyarması valla her ikisini yaşadım sayılır doğuma aldılar 3 saat çatalda olmadı ameliyata offf ne çektik oğlumla Allahım bana bağışladı hayırlısı doğsunda inşallah sağ salim olsun gerisi unutuluyor.....
Anneeeeeeemmmmm
Kiz dandini bat a 5 gun kala kan testi cvp verir mi
günaydınnnnn canlarrrrr :) nasılsınız bakalım ? ben iiyim bugün benim doğum günümmmmmmm 28 e giriyorum ve bu akşama kadar bişey olmazsa akşam test yapıcam inşallah ALLAHIM en güzel hediyemi gönderir bana dua edin öpüorummm :)
alttan bakmayalım zarar gelmesin eğer bişey varsa dedi şimcik spermler falan küçcük ya jel zarar vermesin dedi yumurtlamışsın dedi. tekrar mı dedim yok dedi önceki yumurtan şu an çok net görülüyo bak burda dedi tekrar mı ilişki dedim 1. ve 2. günü olmadımı dedi oldu dedim tamam gerek yok o zaman dedi şimdi tahlil yapsak çıkmazmı dedim kadın doğumcular her zaman 15. gün ister o günü bekle kan tahlili yaptır dedi
nasıl bi değişiklik anlamadım:44:
Black benden haberin var mi kan 0.1 cikti... o test yanlismis yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ALLAHım hepimize tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.... maşallah....Anneeeeeeemmmmm