Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

alttan bakmayalım zarar gelmesin eğer bişey varsa dedi şimcik spermler falan küçcük ya jel zarar vermesin dedi:KK16: yumurtlamışsın dedi. tekrar mı dedim yok dedi önceki yumurtan şu an çok net görülüyo bak burda dedi :KK53: tekrar mı ilişki dedim 1. ve 2. günü olmadımı dedi oldu dedim tamam gerek yok o zaman dedi şimdi tahlil yapsak çıkmazmı dedim kadın doğumcular her zaman 15. gün ister o günü bekle kan tahlili yaptır dedi:KK35:

nasıl bi değişiklik anlamadım:44:
ohhh ne güzel inşallah peteğin yerleşmiştir annesi güzel güzel uyuyordur içerde:))))

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

cnm aşılamada tam spermleri yolladığı halde belki 3 gün sonra döllenir diyerek 12. gün test yaptırıyorlar.senin doğal yol olduğu için 8 günde yuvalama işlemi tamamlanıp rahme tutunuyo sonra kanda beta hcg salgılıyo...adetin hangi gün ise o günü bekle sonra kanda test yaptır...inşllh müjdeli haberi verirsin yaa :KK49: :KK49: :KK49:

$20130916_141029.jpg $20130916_141029.jpg $20130916_141029.jpg $20130916_141029.jpg

kızım cesur adam sezeryan yapar doğumda 15 dk rezillik sezeryande 15 gün:) sezeryanlı olaraktan tecrübe cnm sakın.... tarlada doğur ameliyathanede doğurma:)))

yok canım gö .. yemiyooo korkuomm .. :KK17::26:
sezeryan olur yatarım .. :KK52::KK52:
normal i abooowwwwwww :KK30::KK30::KK30:

yok canım gö .. yemiyooo korkuomm .. :KK17::26:
sezeryan olur yatarım .. :KK52::KK52:
normal i abooowwwwwww :KK30::KK30::KK30:
benden uyarması valla her ikisini yaşadım sayılır doğuma aldılar 3 saat çatalda olmadı ameliyata offf ne çektik oğlumla Allahım bana bağışladı hayırlısı doğsunda inşallah sağ salim olsun gerisi unutuluyor.....

benden uyarması valla her ikisini yaşadım sayılır doğuma aldılar 3 saat çatalda olmadı ameliyata offf ne çektik oğlumla Allahım bana bağışladı hayırlısı doğsunda inşallah sağ salim olsun gerisi unutuluyor.....

annem gelsinde bi dogururruz ya bi sekilde insallah hayırlısıylaaaaaaaaaa :KK19::KK19:

günaydınnnnn canlarrrrr :) nasılsınız bakalım ? ben iiyim bugün benim doğum günümmmmmmm 28 e giriyorum ve bu akşama kadar bişey olmazsa akşam test yapıcam inşallah ALLAHIM en güzel hediyemi gönderir bana dua edin öpüorummm :)

Nice yıllara canım inşallah mutlu haber alırsın :) ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

alttan bakmayalım zarar gelmesin eğer bişey varsa dedi şimcik spermler falan küçcük ya jel zarar vermesin dedi:KK16: yumurtlamışsın dedi. tekrar mı dedim yok dedi önceki yumurtan şu an çok net görülüyo bak burda dedi :KK53: tekrar mı ilişki dedim 1. ve 2. günü olmadımı dedi oldu dedim tamam gerek yok o zaman dedi şimdi tahlil yapsak çıkmazmı dedim kadın doğumcular her zaman 15. gün ister o günü bekle kan tahlili yaptır dedi:KK35:

nasıl bi değişiklik anlamadım:44:

yani yurtan çatladımı döllendimi onu sordum cnm leylaya anlatmışın benim anladıma göre inşallah hamişsindir yolculuk yani başlamış hamiş olursun cnm aksi olsaydı yumurta çatlaması var derdi

X