Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benimde oğlum var ve birde kız olsun diyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin aramızda da 2-3 gün varmış peşpeşe güzel haberleri alırız inşallah

Ya cok zor bir durum ben cok sinirleniyorum boyle seylere . Benim k.v de ayni potansiyel var ama Allahtan uzaktaaa

benimde oğlum var ve birde kız olsun diyorum ama rabbim hayırlısını nasip etsin aramızda da 2-3 gün varmış peşpeşe güzel haberleri alırız inşallah

inşallah canım,,,

anam bu isimleri nerden buluyosunuz bitli pireliyi keneliyi duyfdumda benim ilacin ismini gorunce:)))) hosgeldin cnm bu arada......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya leylaaaaa sen beni öldürüyon yaaa

kuzumm ne sordun görmedim ben

Kızlarrr silere bişe soracagımm,benım 14 hazıran regl tarıhım ve 6 gun suruyor 20 sınde bıtınce yanı bebe calısmalarına baslayacagız , bı arkadasımın kedısı var tatıle cıkacak 28 hazıranda kedısını bakıp bakamıyacagımı sorduda 1 haftalıgına ,acaba bı zararı olur mu 8 gunde gebelık olmaz sonucta hemen ama aklıma takıldı bı zararı olur mu evcıl hayvan besleyen varmı aranızda arkdasımıda kırmak ıstemıyorum normalde ben evımde beslemem bır kere daha bakmıstım sadece aynı kedıcıge mutfagada hıc sokmadım cok dıkat ettım aslında ama sımdı durum aklıma takıldı :S

anam bu isimleri nerden buluyosunuz bitli pireliyi keneliyi duyfdumda benim ilacin ismini gorunce:)))) hosgeldin cnm bu arada......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk cnm, kulübe üye olurken elimdeki tek malzeme buydu oradan esinlendim seninki de ilginç leylaup

benim arkadaşım yeni doğum yaptı ki yıllardır evinde köpek besler.. çok şükür hiçbirşey olmadı bebişte çok sağlıklı

cok zor durum gercekten Allah sabır versın sakınlesınce esınle sakın sakın konus bu konuyu bence

Ya cok zor bir durum ben cok sinirleniyorum boyle seylere . Benim k.v de ayni potansiyel var ama Allahtan uzaktaaa

kızlar böyle konularda hassasım. Canım sen onların hızmetcısı degılsın bak eşinle tartısma konun olmus. Kendı karakterını göster. Kayınvalıden veya baska gel dıye em,rı vakı yaparsa ezik cvp verme işim var anne müsaıt olunca gelırm ıns flan de ıyı ol ama ezılme benden nacızane tavsıye. Buarada kızlar bıse yazdım cvp gelmedı ovulasyon testım belırgın cızgı cıktı ama hafıf sılık cok az. Ne demek olıuyor sımdı bu??? Kızlaaaarrr

cnm o silik çizgi hemen çıktıysa pozitif kabul etcen bugün yarın ilişki yok çok geç çıkıyosa negatiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…