Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ayy oğlunda da boyle cikmisti bi hafta sonra kese görünmüştü. İnşallah güzel haberler ver tatlim. Simdi bi silik bile yakalayamadim 9 aydir. :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kan sonucunu bekliyorum ya insallah hayirlsi

Kızlarrr silere bişe soracagımm,benım 14 hazıran regl tarıhım ve 6 gun suruyor 20 sınde bıtınce yanı bebe calısmalarına baslayacagız , bı arkadasımın kedısı var tatıle cıkacak 28 hazıranda kedısını bakıp bakamıyacagımı sorduda 1 haftalıgına ,acaba bı zararı olur mu 8 gunde gebelık olmaz sonucta hemen ama aklıma takıldı bı zararı olur mu evcıl hayvan besleyen varmı aranızda arkdasımıda kırmak ıstemıyorum normalde ben evımde beslemem bır kere daha bakmıstım sadece aynı kedıcıge mutfagada hıc sokmadım cok dıkat ettım aslında ama sımdı durum aklıma takıldı :S

tamam tamam açıklıyorum...... yoksa dayak yiyeceğim....

saydım saydım veee Paytipo arkadaşımız çıktı gerisini bilemiyorum...

Kis ben seni operim yaaa hatta yerim yaa. Gozlerim doldu yemin ediyom. Allahim insallah hep beraber olalim ben sizlerle sevinmek istiyorum

Kis ben seni operim yaaa hatta yerim yaa. Gozlerim doldu yemin ediyom. Allahim insallah hep beraber olalim ben sizlerle sevinmek istiyorum

ayyy bende seni yerim..... inşallah tatlım ben sadece bişi deneyeceğim diyerek yaptım umarım sana şans getirir öyle bişi olursa valla kendim hamile kalmışım gibi sevinirim

Kizlar ibrahim Saraçoğlu nu izliyor dioki evlenir evlenmez cocuk yapmayin.. dusunenlerde dio hergun 2 bardak yarim su bardagi suya limon sıkıp icon dio.. kan pihtilasmasina bagli düşük lerede ii geliomus. .

samsung Galaxy s3mini

inşallah tatlım belki senin kızın olacaktır:emir_bebek:

hayırlısı kuzum... Rabbim gönlümden geçeni biliyor sağlıklı sıhhatli olsun... oğluşum erkek istiyor ben bi oğlum var birde kızım olsun istiyorum Mevlam ne eylerse güzel eyler bat 9 haziran o zaman görücez anyayı konyayı

kızlar bana bi akıl verin Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum dün o kadar temizlik yaptım canım çıktı tam süpürge acıcam saat 7 kayınpederim arıyo gel bize yemek yap eltimde orda kalıyo bu arada duvara köpük yaptık yorulduk ALLAHIM YA sinirden çatlaya catlaya gittim suratımı astım yemek yaptım bulaşık yıkadım geldim eve eşimle tartıstk bugünde annesi aramış bize yemek için surat yapıyo bilmem ne yarım saat kavga etmişler sonra aradı eşim beni sinirini benden çıkardı bıktım artık ya eşimle aramızda bi problem yok sürekli onlar yuzunden kavga ediyoruz:KK43::KK14:

annammm paytipo nerlerdesin gggıııı:KK52:

Paytipo bu ay umudum yok diyo ama bencede hamile hadi insalllaaahhhhh

ayyy bende seni yerim..... inşallah tatlım ben sadece bişi deneyeceğim diyerek yaptım umarım sana şans getirir öyle bişi olursa valla kendim hamile kalmışım gibi sevinirim

bi sessizlik oldu ya böyle olunca birinin kızı oldu derler ya ... acaba içimizden biri hamile de kızı mı olucak :KK1::KK1:

Insallah canim insallah bende bir hamiz haberi alsam kendim kalmiz gibi seviniyom buranin bambaska buyusu var birbiriyle hicbid menfaat iliskisi olmayan insanlarin samimi duasi var. Herkes mutlu haberle ayrilsin bu topikten insaallah

X