- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.341
walla çok da güzel özetlemiş hatun :) :) gün gelicek bu hallerimize gülecez valla
walla insan gerçekten bunalıyor zaman geçmek bilmiyor artık akışına bırakayım düşünmeyim diyorum olmuyorBebiş haberlerini alalım sağlıkla da kavuşalım da bizde anlatsam roman olur deyip yazarız :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım anlamadım çok özür dilerim... senin durumun ne canım..
Cnm sanki iki kere yumurtlamisin kur kullandinmi bide yumurta akinti ne zaman geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://muradimaerdim.blogspot.com.tr/2012/05/ayse-teyze-ile-ace-gebelik-testi.html
kıslar okuyunda halimizi görün
süperdi ya tam bizi anlatıyo krize girdim
süperdi ya tam bizi anlatıyo krize girdim
bunu bende daha önce okumuştum aynen biz süper valla
Yine olmadı yine kırmızılar geldi(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.Allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..
Yine olmadı yine kırmızılar geldi(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.Allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..
karbonat testini yapmıştım bende
Gerçekten bizim topiği anlatmış :-D
yine olmadı yine kırmızılar geldi(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..
ben çamaşır suyunu 2 aydır denedim ikisindede bira gibi köpürdü ama bişey yok acaba çamaşır suyu markasınımı değiştirsem
batı aynı ve yakın olanların hep aynı koşuşturması(aman ne yapalım hep bi umut işte )
evet olabilir markayla alakalıdır bencedebende bu ay karbonat yerine kabartma tozumu kullansam