Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bebiş haberlerini alalım sağlıkla da kavuşalım da bizde anlatsam roman olur deyip yazarız :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
walla insan gerçekten bunalıyor zaman geçmek bilmiyor artık akışına bırakayım düşünmeyim diyorum olmuyor bebişlerimiz çok bekletmese bari bizi

canım anlamadım çok özür dilerim... senin durumun ne canım..

Ay cnm çok özür dilerim. Yeni arkadaşlar ben bi yolculuğa cikicam cumartesi ekleyebiliriz ancak. Çünkü sadece bilgi. Değişim oluyor. Kür kullandin mi demek istemistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında herşeyi denedim ama yarım yarım bu ay tutmazsa kendi çabalarımla incir havuç kürü uygulamayı düşünüyorum eğer 3 ay içinde tutmazsa yine doktor yolu gözükücek umarım gitmeye kalmadan kendi çabalarımla kalırım canım senin ne zamandan beri olmuyo ... blackberry

Son düzenleme:
Yine olmadı yine kırmızılar geldi(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.Allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..

Üzülme lütfen bünyene zarar verme sters en kötü düşmanımız nasip önümüzdeki ay inşallah kendime olmuş gibi üzüldüm yaa :-C

canım sıkma canını unutma biz ne yaparsak yapalım bebişler istedikleri zaman gelicekler umudunu kaybetme haziranda alırsın inş. güzel haberi

canım üzme kendini seni çok iyi anlıyorum ...

Kızlaaaar burdamısınız :) ovulasyon testi yaptım belirgin 2. Cizgı cıktı cok hafif silik sekılde. Hamılelık testı öyle cıksa hayırlısıyla.. :)) bu sımdı ne demek oluyor bılenler ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…