- 19 Kasım 2010
- 21
- 1
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.401
http://muradimaerdim.blogspot.com.tr/2012/05/ayse-teyze-ile-ace-gebelik-testi.html
kıslar okuyunda halimizi görün
ee süper özetlemiş bu durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://muradimaerdim.blogspot.com.tr/2012/05/ayse-teyze-ile-ace-gebelik-testi.html
kıslar okuyunda halimizi görün
aynı canım benim eşimde öyle bende dün dedim inş hamişimdir de bunlar sana 9 ay yeter dedim
kızlarrr silere bişe soracagımm,benım 14 hazıran regl tarıhım ve 6 gun suruyor 20 sınde bıtınce yanı bebe calısmalarına baslayacagız , bı arkadasımın kedısı var tatıle cıkacak 28 hazıranda kedısını bakıp bakamıyacagımı sorduda 1 haftalıgına ,acaba bı zararı olur mu 8 gunde gebelık olmaz sonucta hemen ama aklıma takıldı bı zararı olur mu evcıl hayvan besleyen varmı aranızda arkdasımıda kırmak ıstemıyorum normalde ben evımde beslemem bır kere daha bakmıstım sadece aynı kedıcıge mutfagada hıc sokmadım cok dıkat ettım aslında ama sımdı durum aklıma takıldı :s
cok zor durum gercekten Allah sabır versın sakınlesınce esınle sakın sakın konus bu konuyu bence
hoşbulduk cnm, kulübe üye olurken elimdeki tek malzeme buydu oradan esinlendim seninki de ilginç leylaup
kızlar böyle konularda hassasım. Canım sen onların hızmetcısı degılsın bak eşinle tartısma konun olmus. Kendı karakterını göster. Kayınvalıden veya baska gel dıye em,rı vakı yaparsa ezik cvp verme işim var anne müsaıt olunca gelırm ıns flan de ıyı ol ama ezılme benden nacızane tavsıye. Buarada kızlar bıse yazdım cvp gelmedı ovulasyon testım belırgın cızgı cıktı ama hafıf sılık cok az. Ne demek olıuyor sımdı bu??? Kızlaaaarrr
knuştum ben surat yaptığım için haksızmışım
sabırsızlıkla beklıyoruz ne zaman alıcan..
cnm o silik çizgi hemen çıktıysa pozitif kabul etcen bugün yarın ilişki yok çok geç çıkıyosa negatiftir
Kızlarrr silere bişe soracagımm,benım 14 hazıran regl tarıhım ve 6 gun suruyor 20 sınde bıtınce yanı bebe calısmalarına baslayacagız , bı arkadasımın kedısı var tatıle cıkacak 28 hazıranda kedısını bakıp bakamıyacagımı sorduda 1 haftalıgına ,acaba bı zararı olur mu 8 gunde gebelık olmaz sonucta hemen ama aklıma takıldı bı zararı olur mu evcıl hayvan besleyen varmı aranızda arkdasımıda kırmak ıstemıyorum normalde ben evımde beslemem bır kere daha bakmıstım sadece aynı kedıcıge mutfagada hıc sokmadım cok dıkat ettım aslında ama sımdı durum aklıma takıldı :S
cnm suratini asacagina koy lafi kaynanaya... Adamada saril gece inadina yat.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
knuştum ben surat yaptığım için haksızmışım
pozıtıf oluyor ozaman yanlız anlamadım pozıtıf cıktıgında yumurtlama demek degılmı ılıskı yok dıyosun? Hesaplamama göre yumurtlama günlerım
pozıtıf oluyor ozaman yanlız anlamadım pozıtıf cıktıgında yumurtlama demek degılmı ılıskı yok dıyosun? Hesaplamama göre yumurtlama günlerım
tavrıyı koy oraya gıdıp ıs yapmak mecburıyetınde degılsn canım. Kötü olup sesını cıkarma ama bu demek degılkı her zaman susmak. Cevabını sevıyesıne düşmeden ver. Canım bu ovulasyon testım. Hamılelık testımde öyle cıksaaaa...canım her defasında diyorum ama sürekli böle eşimde arada kalıyor en sonunda tartışmışlar bugün bu arada silik çizgi çıktıysa HAMİLESİNNNNN
Güzel söyledın.. :)cnm suratini asacagina koy lafi kaynanaya... adamada saril gece inadina yat.....
canım aynısını dün gece yaptım kaynana neyse kayınpeder aradı onada bişi demedim surat yaptım lafda soktum aksama eşimle iyi olmaya çalıştım ama bugün eşim işdeyken aramış kaynanam kavga etmişler eşimde beni aradı hala ellerim titriyo ya kafayı yicem artık ne zor evlilik bu streste bebek mi olur zaten kendi acım kendime yetiyo bebek olmuyo diye üzülüyoruz bide bunlar dert
benim arkadaşım yeni doğum yaptı ki yıllardır evinde köpek besler.. çok şükür hiçbirşey olmadı bebişte çok
sağlıklı
aşısı varsa hiçbirsey olmaz sadece dışkısına dokunma koklama yeter..
Evimden sokak kedisi hic eksik olmaz hasta olani iyilestirip ac olani doyurup hamile olani dogurtup sagliklarina kavusunca salarim . Hamile bir arkadazimda anisini yapar o hasta olanlari bana havale eder kendi hamileliginden dolayi zorlandigi icin 9. Ayinda saglikli. Niyet Allah rizasi olsun sen merhamet etki Yaradan da sana etzin
Analarına laf soyletmezler ozellıkle canım bılırım , ona gore surat yapmak haksızlıktır cunku kım bılır ne sekılde anlatıldı eşine,ayrıca hadı surat yaptın yanı nıye bunu ogluna soylerkı ınsan ya oglunun huzurunu bozuyorsun sonucta evde huzuru bozdu,Rabbım goruyorya ne dıyeyım sabırlı ol canım
Adetime bir hafta var produktor erken gebelik testi yaptim 10 dk da bu sonuc cikti ilk 5 dakikada cizgi daha hafifti benim gordugumu siz de gorebiliyor musunuz yoksa ben yaniliyor muyum? Hic belirtim yok kan da verdim ama kanin sonucunu sabah alacagim dua edin kizlar sonucumu yorumlar misiniz
Canim pozitif ciktiysa sen degerlendir günü ve ertesi günü silik ciktiya pozitiften sonra
yani pozıtıf cıktıgı ıcın ılıskı var döllenmeye müsaıt dogrumu :)) daha ılk defa yaptım ovulasyon testı. Sımdı pozıtıf daha ne zaman yapıcam testı bır dahakı aymı aynı zamanda yanı 28 günde bır oluyorum. Hesaplamaya göre kanamanın 12. Günü test yapıyorum
saçmalamışım ilişki var