- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.361
karbonat testini yapmıştım bende
Ayy oğlunda da boyle cikmisti bi hafta sonra kese görünmüştü. İnşallah güzel haberler ver tatlim. Simdi bi silik bile yakalayamadim 9 aydir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam tamam açıklıyorum...... yoksa dayak yiyeceğim....
saydım saydım veee Paytipo arkadaşımız çıktı gerisini bilemiyorum...
Yine olmadı yine kırmızılar geldi(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.Allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..
Kis ben seni operim yaaa hatta yerim yaa. Gozlerim doldu yemin ediyom. Allahim insallah hep beraber olalim ben sizlerle sevinmek istiyorum
Ben yaptim kopurdu.esimede yaptik oda kopurdu karbonat.2 mizde hamis degiliz
annammm paytipo nerlerdesin gggıııı
Paytipo bu ay umudum yok diyo ama bencede hamile hadi insalllaaahhhhh
sabırsızlıkla beklıyoruz ne zaman alıcan..kan sonucunu bekliyorum ya insallah hayirlsi
bi sessizlik oldu ya böyle olunca birinin kızı oldu derler ya ... acaba içimizden biri hamile de kızı mı olucak
bi sessizlik oldu ya böyle olunca birinin kızı oldu derler ya ... acaba içimizden biri hamile de kızı mı olucak
inşallah tatlım belki senin kızın olacaktır
ay benım sesım cıkıoooo:) bısı sordumda kımseler cvp vermıyo :S
İnsallah hepimiz hamis kalirizzzz
İnsallah hepimiz hamis kalirizzzz
inşallahhhh.... ezan okunuyo... belki dilek kapılarımız açıktır.. Rabbim buradaki bütün güzel arkadaşlarımın gönlünden geçeni versin sonra da benim gönlümden geçeni versin.. Amin
annammm paytipo nerlerdesin gggıııı
Paytipo bu ay umudum yok diyo ama bencede hamile hadi insalllaaahhhhh
ayyy bende seni yerim..... inşallah tatlım ben sadece bişi deneyeceğim diyerek yaptım umarım sana şans getirir öyle bişi olursa valla kendim hamile kalmışım gibi sevinirim