Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

aşısı varsa hiçbirsey olmaz sadece dışkısına dokunma koklama yeter..

canım her defasında diyorum ama sürekli böle eşimde arada kalıyor en sonunda tartışmışlar bugün bu arada silik çizgi çıktıysa HAMİLESİNNNNN

cnm o silik çizgi hemen çıktıysa pozitif kabul etcen bugün yarın ilişki yok çok geç çıkıyosa negatiftir

pozıtıf oluyor ozaman yanlız anlamadım pozıtıf cıktıgında yumurtlama demek degılmı ılıskı yok dıyosun? Hesaplamama göre yumurtlama günlerım

Evimden sokak kedisi hic eksik olmaz hasta olani iyilestirip ac olani doyurup hamile olani dogurtup sagliklarina kavusunca salarim . Hamile bir arkadazimda anisini yapar o hasta olanlari bana havale eder kendi hamileliginden dolayi zorlandigi icin 9. Ayinda saglikli. Niyet Allah rizasi olsun sen merhamet etki Yaradan da sana etzin

cnm suratini asacagina koy lafi kaynanaya... Adamada saril gece inadina yat.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aynısını dün gece yaptım kaynana neyse kayınpeder aradı onada bişi demedim surat yaptım lafda soktum aksama eşimle iyi olmaya çalıştım ama bugün eşim işdeyken aramış kaynanam kavga etmişler eşimde beni aradı hala ellerim titriyo ya kafayı yicem artık ne zor evlilik bu streste bebek mi olur zaten kendi acım kendime yetiyo bebek olmuyo diye üzülüyoruz bide bunlar dert

knuştum ben surat yaptığım için haksızmışım

Analarına laf soyletmezler ozellıkle canım bılırım , ona gore surat yapmak haksızlıktır cunku kım bılır ne sekılde anlatıldı eşine,ayrıca hadı surat yaptın yanı nıye bunu ogluna soylerkı ınsan ya oglunun huzurunu bozuyorsun sonucta evde huzuru bozdu,Rabbım goruyorya ne dıyeyım sabırlı ol canım

pozıtıf oluyor ozaman yanlız anlamadım pozıtıf cıktıgında yumurtlama demek degılmı ılıskı yok dıyosun? Hesaplamama göre yumurtlama günlerım

Canim pozitif ciktiysa sen degerlendir günü ve ertesi günü silik ciktiya pozitiften sonra

canım her defasında diyorum ama sürekli böle eşimde arada kalıyor en sonunda tartışmışlar bugün bu arada silik çizgi çıktıysa HAMİLESİNNNNN
tavrıyı koy oraya gıdıp ıs yapmak mecburıyetınde degılsn canım. Kötü olup sesını cıkarma ama bu demek degılkı her zaman susmak. Cevabını sevıyesıne düşmeden ver. Canım bu ovulasyon testım. Hamılelık testımde öyle cıksaaaa...
cnm suratini asacagina koy lafi kaynanaya... adamada saril gece inadina yat.....

Güzel söyledın.. :)

esin bisey derse evdeki elti saksimiymis sor yazik bu anneler bu ogullarin yuvalarindan ne ister ac kalirim geline minnet etmem ya......

benim arkadaşım yeni doğum yaptı ki yıllardır evinde köpek besler.. çok şükür hiçbirşey olmadı bebişte çok

sağlıklı

aşısı varsa hiçbirsey olmaz sadece dışkısına dokunma koklama yeter..

kızlarrr ıcımı rahatlattınız sevındım yazılarınızı okuyunca valla cunku netten baktım hastalık bulasması fln gıbı seyler okuyunca sızlere danısayım dedım huh sevındım =) kedının cinsi siyam cok sevıyorum onuda oyuzdende bıraz gerı cevırmek ıstemedım =) guzel ılgılendıgım ıcın bana bırakmak ıstıyor arkadsım oda onun cocugu gibi cunku =) dısarı cıkmıyormus zaten ,kumunuda esım temızler ben ellemem =)

bende onu anlamıyorum benimde teyzem kaynana ama hiç birseyi ne oğluna söler nede enişteme o herşeyi kynpdrime yetiştirir kimbilir şimdi neler anlatıyo ortalığı iyice karıştırıyo aksamada hasta olur herkez benim üzerme gelir artık haklıyken haksız duruma düşmek bu delirtecekler en sonunda

Merhaba cnm bence hamilesin. Bende prediktor aldim ama daha yapmadim.bu sabah normal bir testle yaptim daha reglime 1 hafta var ama ikinci cizgi kıl gibi ince cikti sabah prediktoru yapsammi acaba ucuz testle ciktiysa prediktorde hemen cikar.bir yandanda bu kadar erken cikmaz diyorum ama oglumdada 5 gun kala ogrenmistim hemde ucuz testlerle

saçmalamışım ilişki var

:)) sevındım oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…