- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.421
walla insan gerçekten bunalıyor zaman geçmek bilmiyor artık akışına bırakayım düşünmeyim diyorum olmuyorbebişlerimiz çok bekletmese bari bizi
deneme
esin bisey derse evdeki elti saksimiymis sor yazik bu anneler bu ogullarin yuvalarindan ne ister ac kalirim geline minnet etmem ya......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende onu anlamıyorum benimde teyzem kaynana ama hiç birseyi ne oğluna söler nede enişteme o herşeyi kynpdrime yetiştirir kimbilir şimdi neler anlatıyo ortalığı iyice karıştırıyo aksamada hasta olur herkez benim üzerme gelir artık haklıyken haksız duruma düşmek bu delirtecekler en sonunda
bacim neyi deniyon:))))
bende onu anlamıyorum benimde teyzem kaynana ama hiç birseyi ne oğluna söler nede enişteme o herşeyi kynpdrime yetiştirir kimbilir şimdi neler anlatıyo ortalığı iyice karıştırıyo aksamada hasta olur herkez benim üzerme gelir artık haklıyken haksız duruma düşmek bu delirtecekler en sonunda
Canim pozitif ciktiysa sen degerlendir günü ve ertesi günü silik ciktiya pozitiften sonra Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saçmalamışım ilişki var
Kızlar bugün 12. Günümdeyim ovülasyon testi yapıyorum 8.günden beri ama hep aynı. Akıntım beyaz beyaz dünden beri. Acaba testi yanlış zamanda mı yapıyorum. Az önce yaptım yani hergün işten eve gelince yapıyorum ama bilemedim. Umarım kaçırmamışımdır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hıc anlam veremem ,benım annemde kaynana ama benden asla ayırmaz yengemı herseydede yengemı korur tutar en ufak bısede abımın karsısına dıkılırız olsun sen boyle yapma dıye bende gorumceyım ama yengem haksız bıle olsa asla abıme yansıtmam asla sıkayet etmem 10 yıl oldu.ama ne yazıkkı her ınsan aynı olmuyor be canım benım k.valıdemde gecenlerde cok sacma sapan bıseden hatta konu bıle yok ortada dısarı cıktık onu nıye cagırmamısız almamısız gecerken surat yapıo kusuyor ustelık benım haberım bıle yoktu esımle konusmus esımde sınırlenmıs bıraz , bende habersız kandıllesmek ıcın aradım ters davrandı baya neye ugradıgımı sasırdım bıde bole seyler var severdım ustelık k.validemi cok kırıldım .Allah goruyorya kuzum Rabbım bılıyor sen dua et sınırlendıkce Rabbımden ıste sabrı
Kızlar bugün 12. Günümdeyim ovülasyon testi yapıyorum 8.günden beri ama hep aynı. Akıntım beyaz beyaz dünden beri. Acaba testi yanlış zamanda mı yapıyorum. Az önce yaptım yani hergün işten eve gelince yapıyorum ama bilemedim. Umarım kaçırmamışımdır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şekerim yok mu senin migrenin bel fıtığın fln
migrenim tuttu fln de çağırdıklarında. akşam adam gelincede yatak döşek yat.
tamamen onları silmekte olmaz kocan var arada sonuçta...
arada bi çağırdıklarında gidersin o kadar
ayrıca katılıyorum madem eltin orda kalıyo saksımı o seni niye çağırıyolar
cnm bak bu ovulasyon donemi bence farkliliklar gosteroyo sen silik cizgi ciktiginda calismaklari yogunlastir koyulastigi gunu hic kacirma tamamen beyaz cikana kadar calis......
yani pozıtıf cıktıgı ıcın ılıskı var döllenmeye müsaıt dogrumu :)) daha ılk defa yaptım ovulasyon testı. Sımdı pozıtıf daha ne zaman yapıcam testı bır dahakı aymı aynı zamanda yanı 28 günde bır oluyorum. Hesaplamaya göre kanamanın 12. Günü test yapıyorum
:)) sevındım oh
hayırlı olsun...
sağol canım birazdan eşim gelcek Allah sabır versin bende seviyodum ama iyice soğuttular kendilerinden