- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Whiteandblue
slmlarrr benide alın aranıza evliliğimde 9 seneyi bitirdik ilk 6 ay düşünmemiştik çocuğu sonra istemeye karar verdik olmadı doktra gittim prolaktinim çok yüksek çıktı onu düşürdük ve 5 ay sonra hamile kaldım 2 aylık olana kadar kese gözükmedi ters giden bişeyler vardı lekelenmeye başladım sonra yoğun kanama ve ağrıyla doktora gittim dış gebelikten şüphelendi ve ben hafta sonu olduğu için ve tam 1i özel 6 hastane gezdim riskli gördükleri için hiç biri beni kabul etmedi 7. hastanede beni muayene ettiler bir sürü tahlil vs dış gebelik ve acil ameliyat edildim bebek sol tüpe yerleşmiş tüpünü alabilirz dedi doktor ama çok şükür tüpümü zedelemeden bebeği aldılar yoğun kanamam varmış içte onu temizlediler ameliyattan sonra doktor bana dediki senin tüplerin kapalı imiiş zaten ikisini de açtık dedi . 1 sene geçti ben yine hamile kalmak istiyorum kalamıyorum yine tedavi takip bu sefer rahim filmi çekildim sağp tüp kapalı çıktı ameliyatla onu da açtırdım 9 ay sonrada çok şükür oğluma hamile kaldım ve sorunsuz bi hamilelik geçirdim normal doğum yaptım.18 ay önce tekrar 2. çocuk için çalışmalara başladık geçen sene ramazan ayında hiç beklemediğim bi zaman da tekrar hamile kaldım oda ultrasonda gözükmeden 6. haftada kanamayla düştü sanırım kimyasal gebelikti tekrar 4 ay kadar doktor takibine başladım hormonlar gayet iyi yumurtlamada iyi rahim filmi çekildim ve yine sağ tüp kapalı çıktı sol tüpte yapışıklık varmış basınçla o açılmış sağ açılmamış bende 2 aydır dokktor takibini bıraktım kendimce bişeyler yapıyorum ovu testi.incir havuç kürü,ve klomen kullanıyorum her ay deişik bir şey deniyorum ama tutturamıyorum ve işin enteresan tarafı ben genelde sağ taraftan yumurtluyorum inşallah soldan yumurtlarsam olacak diye düşünüyorum yarın doktor dan yine randevu aldım hormon testleri yaptırıcam adetimin 2. günü gerçi ama sorun olmaz die düşünüyorum benim de hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın yaşım da ocakta 36 ya girdim beklenmeyen bat haziran 13 diyelim çünkü son 2 aydır bi geç oluyorum bi erken oluyorum normalde 28 günde olurum beni üşenmeden okuduğunuz için sizlere tşk ederim herkese önce sağlık sonrada sağlıklı gebelik hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz
Merhaba canim aramiza hosgeldin. Burda herkesin bir hikayesi var aslinda gecmisi okuduysan gormussundur. Rabbim en kisa zananda ikinci bebegini gondersin insallah. Benimdd 4 yasinda oglum var 9 aydir istiyoruz hipotroit hastasiyim. Yeni tedaviye basladik. Bu ay bebegim gelecek biliyorum. İnsallah bu topikte herkes hamis olur hep birlikte yola devam...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.