- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Senin çok yüksekmis. Benim boyunda nodulde çıktı. Haftaya yine gidicem doktora. Dereotu kurunu duydum evet denemek lazim. Sogan kurunude yapmak istiyorum kist için.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende başlıcam çörek bal karışımına inciri hergün yapması zor geliyordu bana o yüzden bıraktım canım...Evet şeyla başlamış ona o daha kolay geldi bana cnm ya aslında inciri de bir iki konu da gördüm faydasınıgören çok ama bende oğlan bir de tenizlik delisiyim bi de aksatırsam çok üzülürüm. Çörek otlu uyar bana.
Leyla ölçüler neler canım ya ben bugun başlıyım ona.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet şeyla başlamış ona o daha kolay geldi bana cnm ya aslında inciri de bir iki konu da gördüm faydasınıgören çok ama bende oğlan bir de tenizlik delisiyim bi de aksatırsam çok üzülürüm. Çörek otlu uyar bana.
Leyla ölçüler neler canım ya ben bugun başlıyım ona.
Çok iyi mıtive ediyorsun teşekkür ederim ablacım. Meşgale bulmak adına spor salonuna yazıldım kafam dağılsın azıcık diye. Bide burası var motive edicek :) belki bu ay stressiz geçiririm.
bende başlıcam çörek bal karışımına inciri hergün yapması zor geliyordu bana o yüzden bıraktım canım...
tamam canım sağol şifa niyetine olsun inşallahEvet cnm meşakatliymiş. Çörekotu tarifini leyla verdi bu arada ben baş sayfaya da ekliyorum birazdan.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorsun ve bebişler geliyo:)))
Bhn nodul kontrolu yaptırmdım guatr d olabılır. Birşey sorucm sana nodul sende nefes kesilmesi yapıyor mu? Bende tsh yuksek oldugunu bılmeden önce nefesım kesilir gibi olurdu sonra yavaş yavaş düzelirdi.
tamam canım sağol şifa niyetine olsun inşallah
Nefes kesilmesi olmadi. Hep yorgunluk güçsüzlük bazen ses kısıklığı. Asabiyet; aniden sinirleniyorum. En belirgin özellikleri bunlsr cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay inşallah canım inşallah..
Bi gelsinler hele ben ilk hamileliğimde 16. Haftaya kadar bulantıyla geçirdim ve son 6haftad aynı. Bu sefer olsun isterse hep bulantılı olsun. Beklemek çok zormuş. Rabbim herkesebebişini leylekle göndersin inşallahhh...
Oh ne guzel bravo sana cnm. Amacımız birbirimizi motive etmek zaten ve keyifli paylaşımlar yapmak destek olmak. Hepimizin yolu aynı burda. Kimi sağlıklı kimi biraz sağlık sorunları yaşıyor ama amaç aynı sağlıklı bir bebek inşallah. Bu arada spor salonunda kendini fazla yorma canım olur mu fazla ağır kaldır a ve karın kaslarına çok çalışma. Bebeğin tututnma anında ani hareketler riskli olabilir.
Listeye beni de ekleyin arkadaşlar mayıs ayını bekliyorum ki umudum yok klomen kullandım 18mm bir yumurtam oluşmuş doktor çatlama iğnesi vermedi benim de ümitlerim suya düştü on aydır korunmuyoruz ama yok bebiş bu ay olur inş olmazsa incir kürü yapmayı düşünüyorum
Rabbim hrpimize ve bebeklerimize sağlık versin. Pilates yapacağım ablacım. Bi zararı olur mu ? Ne dersin ?
mrb kızlarr bende mayıs ayında regl olmadım daha beklıyorummm ..olursam burdakı hazıran topiğine geçiş yapıcammmm....eger olursam buyuk bı ıhtımalle 10 yada 11 hazıran olucak dıger bat tarıhımm bakalımmm.hayırlısı..
Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bu ay sogan kuru deneyecegim. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.
UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Pirelideve..................2 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran
Haziran ayı anne adaylarının uyguladıkları kürler;
Her sabah aç karnına eşlere bir tatlı kaşığı harnup(keçi boynuzu) pekmezi veriyoruz.
Adet bitiminde bebeklerimizin tutunmasını kolaylaştırmak adına belimize yakı koyuyoruz. Her banyoda değiştiriyoruz. Yakı eczanelerde 1 TL karşığı satılıyor.
Yumurtalarımızın daha sağlıklı gelişmesi için de bal-tarçın-çörek otu karışımı uyguluyoruz.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorsun ve bebişler geliyo:)))
mrb kızlarr bende mayıs ayında regl olmadım daha beklıyorummm ..olursam burdakı hazıran topiğine geçiş yapıcammmm....eger olursam buyuk bı ıhtımalle 10 yada 11 hazıran olucak dıger bat tarıhımm bakalımmm.hayırlısı..
Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...
hayırlısıyla olmazsın inşallah seve seve sırayı veririz sana.....