Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bhn nodul kontrolu yaptırmdım guatr d olabılır. Birşey sorucm sana nodul sende nefes kesilmesi yapıyor mu? Bende tsh yuksek oldugunu bılmeden önce nefesım kesilir gibi olurdu sonra yavaş yavaş düzelirdi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende başlıcam çörek bal karışımına inciri hergün yapması zor geliyordu bana o yüzden bıraktım canım...

12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyorsun ve bebişler geliyo:)))

Çok iyi mıtive ediyorsun teşekkür ederim ablacım. Meşgale bulmak adına spor salonuna yazıldım kafam dağılsın azıcık diye. Bide burası var motive edicek :) belki bu ay stressiz geçiririm.

Oh ne guzel bravo sana cnm. Amacımız birbirimizi motive etmek zaten ve keyifli paylaşımlar yapmak destek olmak. Hepimizin yolu aynı burda. Kimi sağlıklı kimi biraz sağlık sorunları yaşıyor ama amaç aynı sağlıklı bir bebek inşallah. Bu arada spor salonunda kendini fazla yorma canım olur mu fazla ağır kaldır a ve karın kaslarına çok çalışma. Bebeğin tututnma anında ani hareketler riskli olabilir.

bende başlıcam çörek bal karışımına inciri hergün yapması zor geliyordu bana o yüzden bıraktım canım...

Evet cnm meşakatliymiş. Çörekotu tarifini leyla verdi bu arada ben baş sayfaya da ekliyorum birazdan.

Ay inşallah canım inşallah..

Bi gelsinler hele ben ilk hamileliğimde 16. Haftaya kadar bulantıyla geçirdim ve son 6haftad aynı. Bu sefer olsun isterse hep bulantılı olsun. Beklemek çok zormuş. Rabbim herkesebebişini leylekle göndersin inşallahhh...

Nefes kesilmesi olmadi. Hep yorgunluk güçsüzlük bazen ses kısıklığı. Asabiyet; aniden sinirleniyorum. En belirgin özellikleri bunlsr cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorgunluk felan tsh yapıyor onlar ebndede var asabıyet bende de vAr ama bu aralar saha sakınım gibi ilk zamanlara göre.

cnm listeye yazacam demişsin ya yakıyıda yaz istersen:)

Rabbim hrpimize ve bebeklerimize sağlık versin. Pilates yapacağım ablacım. Bi zararı olur mu ? Ne dersin ?

Canım bat tarihini yazar mısın ekliyim listeye seni.

Rabbim hrpimize ve bebeklerimize sağlık versin. Pilates yapacağım ablacım. Bi zararı olur mu ? Ne dersin ?

Plates çok yorucu değil daha sağlıklı olur hamileyken de yapılıyor biliyorsun. ben normal doğum için plates yapmıştım ama nasip olmadı tabi. En doğru seçim canım

mrb kızlarr bende mayıs ayında regl olmadım daha beklıyorummm ..olursam burdakı hazıran topiğine geçiş yapıcammmm....eger olursam buyuk bı ıhtımalle 10 yada 11 hazıran olucak dıger bat tarıhımm bakalımmm.hayırlısı..

hayırlısıyla olmazsın inşallah seve seve sırayı veririz sana.....

Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...

Merhaba canım hoşgeldin öncelikle. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Mayıs ayında kaçında olman gerekiyordu test yaptırdın mı? İnşallah hamişsindir canım benim Rabbim gönlüne göre versin. Beklemek zor ve stresli oluyor ama içini ferah tut inşallah vaktinde gelecek bebişlerimizin hepimizin.

hayırlısıyla olmazsın inşallah seve seve sırayı veririz sana.....

ayy sağol bebişim yaa inan 4 gözle beklıyor eşimm artık ve ben ona suprız yapacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum...

2 yıl olacak neredeyse bebıs ısteyelı.inş buradaki tum anne adaylarını yüce Rabbim sevindirir..kucaklarımızı bebişlerle doldurur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…