Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

tatile çıkıyoruz güzelim... ben taaa 18 Ağustosa kadar yokum mesela arada telefonla girmeye çalışırım ama pc kadar rahat olmuyo biliyosun

ıyı tatıller sizlere bol bol dınlenın =) oh 18 agustosa kadar hemnde tatıl harıka

her ikiside tatilde pek giremeyeceğiz birde dönüşte zaten farklı topik

hımm pekı ozamann tamamen kaybolmayında =) ıyı tatıller ablacım

kızlarrr iki gün önce 32 idi değerim bugün baktrdım 65,61 çıktı doktor normal görünüyo bir hafta sonra tekrar bakalım dedi folik asit verdi ama sanki bana düşük gibi geldi sizce kızlar :18:

Kızlar geldim doktordan ama hiç bişey anlamadım mal bi doktora cattim ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Gittim 10gun önceki tahlile baktı gebelik yok dedi gel kist var mı bakalım dedi kist falan da yok dedi. Igne yazdı vurul olursan olmazsa da gel dedi.deli etti beni bende sinirlenip çıktım dışarı

Baska bı dr ada gıt canım mutlaka ıgne vurulma bence bekle derım gec dolenme ıse ne olur ne olmaz cuku soyle dusun benım reglıme 9 gun kala kan tahlılımde cıkmadı hatta degerım 0.100 cıkmıstı

Baska bı dr ada gıt canım mutlaka ıgne vurulma bence bekle derım gec dolenme ıse ne olur ne olmaz cuku soyle dusun benım reglıme 9 gun kala kan tahlılımde cıkmadı hatta degerım 0.100 cıkmıstı

Haklısın canım ama senin regline 9 gün varmis benim geçeli 18 gün oldu umudum yok açıkçası hem bu iğne gebelik varsa düşmesini engelliyor Muş yoksa regl yapiyomus bi sakıncası yokmuş.

Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?

Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?

Bugunude degerlendir ama olmassa yarin mutlaka degerlendirin

hatırlarsan benimde sadece göğüslerim acıyordu başka bir belirti yoktu kuzum
benim belirti süperdi yaaa ishal

size iyi tatiller şekerler

kıslar doktora gittim folikasit ve jel hariç diğer ilaçlarımı kesti gözüm açılmaya başladı sanki
pıt pıtları gördük çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk derinden azcık duyduk 5+6 olmuşuz

maşallah kuzum yaaa darısı bana inşallah....

tatlım benm belırtılerım gıbı senınkılerde :) hadı ınsallah guzel haberler beklıyorum :)

Masallah cnm cok sevindim ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…