- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.141
kızlar bende kaçayım arada girerim herkese güzel mutlu tatiller kendinize iyi bakın öpüyorum
öğleden sonra girerim cnm seninle sonra vedalaşırız okcanım iyi tatiller sana da bende seni öpüyorum dikkat et kendine
öğleden sonra girerim cnm seninle sonra vedalaşırız ok
ezelim kendine iyi bak öpüyom seni iyi tatiller inşallah mutlu haberlerle döneriz:)
twitera bak arada oraya yazarım girebilirsen:))))inşallah canımm inşallah kocaman öpüyorum mutlaka yaz ama burdan deil burdan yazdığını göremem ok dikkat et kendine iyi bayramlar iyi tatiller
tatile çıkıyoruz güzelim... ben taaa 18 Ağustosa kadar yokum mesela arada telefonla girmeye çalışırım ama pc kadar rahat olmuyo biliyosun
her ikiside tatilde pek giremeyeceğiz birde dönüşte zaten farklı topik
Yok canım açılmıyor sabah akşam aynı
Kızlar geldim doktordan ama hiç bişey anlamadım mal bi doktora cattim ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Gittim 10gun önceki tahlile baktı gebelik yok dedi gel kist var mı bakalım dedi kist falan da yok dedi. Igne yazdı vurul olursan olmazsa da gel dedi.deli etti beni bende sinirlenip çıktım dışarı
Baska bı dr ada gıt canım mutlaka ıgne vurulma bence bekle derım gec dolenme ıse ne olur ne olmaz cuku soyle dusun benım reglıme 9 gun kala kan tahlılımde cıkmadı hatta degerım 0.100 cıkmıstı
Kizlar fikrinize ihtiyacim varrr
Benim dun 17.gunumdu 2.cizgim koyuydu. Kesin catlar yumurtam 24 saate dedim ama 24 saat sonra yani az once bi daha yaptim daha koyu test. Ne kadar koyu kalabilir ki?
Dunu degerlendirmistim simdi napayim ben?
ne bilim çok okudum burda daha 1 hafta var batlarına mide bulantısı sık idrar bir sürü belirtiyle anlıyorlar ya bana bu durum anormal geliyo sanki olsa anlarım gibi ama tabi belli olmaz yinede:44:sen öğlenmi gidiyorsun yolculuk nezaman?
benim belirti süperdi yaaa ishalhatırlarsan benimde sadece göğüslerim acıyordu başka bir belirti yoktu kuzum
benim belirti süperdi yaaa ishal
size iyi tatiller şekerler
kıslar doktora gittim folikasit ve jel hariç diğer ilaçlarımı kesti gözüm açılmaya başladı sanki
pıt pıtları gördük çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk derinden azcık duyduk5+6 olmuşuz
Sağ kasigimda sürekli bi ağırlık hissediyorum bir haftadır baş dönmesi mide bulantısı var ama demirim düşük ondan olabilir idrarim sarı ve sarımsı yapışkan akintim var bilmem bunlar belirtimi evet canım tadı kokusu çok kötü oldu icemedim
benim belirti süperdi yaaa ishal
size iyi tatiller şekerler
kıslar doktora gittim folikasit ve jel hariç diğer ilaçlarımı kesti gözüm açılmaya başladı sanki
pıt pıtları gördük çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk derinden azcık duyduk5+6 olmuşuz