- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.121
istemesen dahi olur oralarda romantizm farklı hava var orda
kırmızılar gelecekse cabuk gelıp gıderde inşallah bizde romantizm yaparız:103:
naptın cnm yokmu değişiklikYok canım açılmıyor sabah akşam aynı
kalır kalır öyle daha iyi kalır merak etme sen aşk meyvesi olur inşallah mercimeğin:)))9Dun cift cizgiyi gordum diye aksam ezandan sonra susleniverdim ise de yaradi ama bebek isini unutup pozisyon bekleme unuttuk herseyi ya insallah kalmistir icerde biseyler ah ahh:/
cnm Allah kalbine göre versin muradın bugün hasıl olsun inşallah......Kızlar gününüz aydın olsun 😄😄😄 doktora gidiyorum bol bol dua edin bana ki hayırlı haberlerle doneyim inş bu cuma gününün yüzü suyu hurmetine
gittim cnm yaylasında kaldık atlar ahşap bir apart süperdi yeşillik mis gibiydi ama donmuştuk:)))))yazın ortasında....
görüyom hesabını alacam şu ramazan bir geçsintaktikler aklımda unutmadım
kalır kalır öyle daha iyi kalır merak etme sen aşk meyvesi olur inşallah mercimeğin:)))9
ba ba ba ba ba ba ba ba nelerinde hesabını yaparmışay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze
ay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze
Amin cnm benim inşallah hepimize bayram uğur getirsin inşallah............Insallah insallah leylosum ya. Sana da iyi eglenceler insallah hic beklemedigin su anlarda alirsin mujdeni canim. Rabbim ramazan ayinin hurmetine nasip etsin hepimize insallah
azcık değsek ya bulaşır belki:)))))bu kız çatlaaaaakkk
bu kız çatlaaaaakkk
ba ba ba ba ba ba ba ba nelerinde hesabını yaparmışama sis te olur arabaylamı gideceksiniz.....gök uzansan elin değecek ,...apaydınlık muhteşemdi valla bence hiç düşünme derim ...biz gittiğimizde şenlik te vardı bilmem artık yapıyolarmı ama hiç unutmam o tatili:))))
ya o kadar olalım daha yeni ewliyiz dimi amaarabayla gtcez ewet canım walla cok guzel bı tatıl hayal edıyorum ama ıns öle olur bakalımmm
bencede olsun cnm olmaması abes olur dimi hazalya o kadar olalım daha yeni ewliyiz dimi amaarabayla gtcez ewet canım walla cok guzel bı tatıl hayal edıyorum ama ıns öle olur bakalımmm
haaa sizin gibi yaşlandık mı demek istiyosun acaba.... bizde yeni evliyiz ne varki 13. senemiz ama yeni evliyiz yani
bencede olsun cnm olmaması abes olur dimi hazal
afiyet olsun cnm ............ben yemeğe gidiyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz
ben yemeğe gidiyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz
canım ben yokum öğleden sonra seni öptüm iyi bayramlar kendini yorma dikkat et mercimeği fasulye yap gel
canım ben yokum öğleden sonra seni öptüm iyi bayramlar kendini yorma dikkat et mercimeği fasulye yap gel
kızlar bende kaçayım arada girerim herkese güzel mutlu tatiller kendinize iyi bakın öpüyorumcanım iyi tatiller sana da bende seni öpüyorum dikkat et kendine