Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar gününüz aydın olsun 😄😄😄 doktora gidiyorum bol bol dua edin bana ki hayırlı haberlerle doneyim inş bu cuma gününün yüzü suyu hurmetine

istemesen dahi olur oralarda romantizm farklı hava var orda

kırmızılar gelecekse cabuk gelıp gıderde inşallah bizde romantizm yaparız :103:

Dun cift cizgiyi gordum diye aksam ezandan sonra susleniverdim ise de yaradi ama bebek isini unutup pozisyon bekleme unuttuk herseyi ya insallah kalmistir icerde biseyler ah ahh:/

gittim cnm yaylasında kaldık atlar ahşap bir apart süperdi yeşillik mis gibiydi ama donmuştuk:)))))yazın ortasında....

görüyom hesabını alacam şu ramazan bir geçsintaktikler aklımda unutmadım

ay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze

ay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze
ba ba ba ba ba ba ba ba nelerinde hesabını yaparmış ama sis te olur arabaylamı gideceksiniz.....gök uzansan elin değecek ,...apaydınlık muhteşemdi valla bence hiç düşünme derim ...biz gittiğimizde şenlik te vardı bilmem artık yapıyolarmı ama hiç unutmam o tatili:))))

bu kız çatlaaaaakkk

ya o kadar olalım daha yeni ewliyiz dimi ama arabayla gtcez ewet canım walla cok guzel bı tatıl hayal edıyorum ama ıns öle olur bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…