- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.161
hepinize hayırlı bayramlar kızlar..... iyi tatiller.....
Cnm yeni geldik eve ancak girebildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize hayırlı bayramlar kızlar..... iyi tatiller.....
Hepinize iyi bayramlar.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim belirti süperdi yaaa ishal
size iyi tatiller şekerler
kıslar doktora gittim folikasit ve jel hariç diğer ilaçlarımı kesti gözüm açılmaya başladı sanki
pıt pıtları gördük çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk derinden azcık duyduk 5+6 olmuşuz
maşallah kuzum yaaa darısı bana inşallah....
darısı size inşallah kızlarMasallah cnm cok sevindim ....
Çok sevindim canim masallah ya :* bende 5+6 ken dr gitmistim kucuk daha simdi duyulmayabilir haftaya dinleyelim dedi ay belkide duyulurdu azda olsa yae dinleyeydi iyiydi:)
darısı size inşallah kızlar
çooookkk derinden duyuldu cnm yaa çookk az. kalp atışı görünüyo ama çookk az duyuldu ağustosun 5inde tekrar gitcez o zaman davul gibi duyarız inşallah:26:
Herkese mrb. Annemler bende giremiyorum çok inşallah butun topikten guzel hberler alırız. Biz ikili testi verdik ense kalınlığı guzel dedı. Bu rada kız dedi dr çok sevindik hatta eşim çıldırdı diyebilrim. İnşallah sağlıklı olsun tek temennim. Bulantılar baya azaldı. Bu aradaa 3 ayda 2 kg aldım 65 le başladık 67 idim çok mutlu oldum vaallaaa.. inşallah darısı butun bebeğini belleyen guzel anne adaylarımıza olsun. Hepinize şimdiden şeker gibi tatlı huzurlu bır bayram diliyorum,
sevgiler...
Canmm cok sevindim bebeginin iyi olmasina senin iyi olmana rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bize olsun yarin arife bize dua ederemisin canm simdiden tesekkur ederim
Hayırlı olsun..... Rabbim sağlıkla tamamlatsin darısı bize ınş. Ne kadarlık hamilesin
Kizlar Merhaba dün sabah rahatsızlandım acil gittim ateş 40 olmuş normalde 20 gündür idrar yolu icin antibiyotik alıyordum 10 gun once rahatsızlandım gece acilen gittim serum verdi ilaç verdi verdi ve bu arada çatlatma iğnesi yaptirmistim zaten tutmuyor diye antibiyotik içmeye başladım dün sabah da test pozitif dedi doktor ama adetim agustos 8 de olmam gerek erken değil mi sizce test 8.44 diyor karşısında 0.5 pozitif diyor sizce gerçekten hamilemiyim ve yükselir mi ne olur cvb verin
Bebeğim erken bastırmana rağmen 8 çıktıysa adet günü geldiğinde daha da yükselir diye biliyorum hayırlı olsun canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme benim annemde bana hamileysen içmiş antibiyotik bişey olmamış çok şükür dua et içini ferah tut bişeycik olmaz bi daha test yaptır bize de haber ver ☺️
Ayy inşallah ağzını yerim senin canım benim tüm dualarim da bebeğim sağlıklı olması inşallah vardır
Bence bebişin seninle ☺️
😭😔 malesef canım değer 4.02 çıktı negatif tutunamadı
Yapma kuzummmm 😢olsun bebegim kendini telkin et. Hayırlısı boyleymis de .saglikli olsun hayırlı zamanda olsun de dua et sıkma canını lütfen en azından bak gebelik gerçekleşiyor lutfen şükret hayırlısı olsun de sıkma canını adet oldun mu ?
Yapma kuzummmm 😢olsun bebegim kendini telkin et. Hayırlısı boyleymis de .saglikli olsun hayırlı zamanda olsun de dua et sıkma canını lütfen en azından bak gebelik gerçekleşiyor lutfen şükret hayırlısı olsun de sıkma canını adet oldun mu ?