- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.101
antalya merkeze gideceksiniz herhalde?
kim uyuyoooooo kız
tatilden sonra zımba gibi oluruzkuzum biz kemere gdicez bu sene bi otel ayarladık ama otele girişim 2 ağustosta olucak o zaman kadar da köyde olucaz
siz uyuyosunuz bişi yazmıyosunuz çekildiniz köşenizee
tatilden sonra zımba gibi oluruz
tadını çıkarın bol bol deniz güneş ohh romantizmevet yaa beyin şimdi ona kanalize oldu ya başka bişi düşünmüyo
tadını çıkarın bol bol deniz güneş ohh romantizm
tadını çıkarın bol bol deniz güneş ohh romantizm
deniz bugün doktora gidecekti ne yaptı acaba?
niye kız kocamadık herhalde dimiheee yaa bi romantizm olur anlatamam
niye kız kocamadık herhalde dimi
karadenizde nereye gidiyorsunuz ordu muhteşemdi yaaaaben bu yaz bağ bahçe keyfi yapcam tabi sonrasında bi karadeniz turu ohh miss gibi temiz hawaa
hazal baktım biraz önce iğneden 20 gün sonra bile adet olan var inan yaparım ama çok moralim bozulur negatif olursagelince sorarız güzel haberlerle gelsin inşallah...
sende bi test daha yapsana kızım yaaa
bol su ıcerek ıdrarırının rengı acılacak mı kontrol et bı canım
niye kız kocamadık herhalde dimi
karadenizde nereye gidiyorsunuz ordu muhteşemdi yaaaa
hazal baktım biraz önce iğneden 20 gün sonra bile adet olan var inan yaparım ama çok moralim bozulur negatif olursa((bugün18. gün sabredeyim acık
istemesen dahi olur oralarda romantizm farklı hava var ordakocamadık tabikisi de aman ne biliyim
kırmızılar gelecekse cabuk gelıp gıderde inşallah bizde romantizm yaparız:103:
karadenizde nereye gidiyorsunuz ordu muhteşemdi yaaaa
hazal baktım biraz önce iğneden 20 gün sonra bile adet olan var inan yaparım ama çok moralim bozulur negatif olursa((bugün18. gün sabredeyim acık
ayyyy evet birde o var hiç çekilmez tatilde o şimdi olmazsa ne iyi olur:)))))kırmızılar gelecekse cabuk gelıp gıderde inşallah bizde romantizm yaparız:103:
bak bak bak Leyla görüyon mu...... romantizm deyince algıları depreşti hatunun
gittim cnm yaylasında kaldık atlar ahşap bir apart süperdi yeşillik mis gibiydi ama donmuştuk:)))))yazın ortasında....aslında aydere gitmek istiyorumda uzak dio eşim biz tokata gitcez ordu daha yakın oraya sen gittnmi canm orduya
görüyom hesabını alacam şu ramazan bir geçsinbak bak bak Leyla görüyon mu...... romantizm deyince algıları depreşti hatunun