Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar gününüz aydın olsun 😄😄😄 doktora gidiyorum bol bol dua edin bana ki hayırlı haberlerle doneyim inş bu cuma gününün yüzü suyu hurmetine

istemesen dahi olur oralarda romantizm farklı hava var orda:KK52:

kırmızılar gelecekse cabuk gelıp gıderde inşallah bizde romantizm yaparız :KK66::103:

Dun cift cizgiyi gordum diye aksam ezandan sonra susleniverdim ise de yaradi ama bebek isini unutup pozisyon bekleme unuttuk herseyi ya insallah kalmistir icerde biseyler ah ahh:/

gittim cnm yaylasında kaldık atlar ahşap bir apart süperdi yeşillik mis gibiydi ama donmuştuk:)))))yazın ortasında....

görüyom hesabını alacam şu ramazan bir geçsin:KK52:taktikler aklımda unutmadım:KK76:

ay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze :21::21:

ay bak ordu yakın oraya gıdelım o zaman yaa aynen ahşap bi oda istiom dışarısı yeşillik soğuk olsun daha iyi sarılırz işte birbirimze :21::21:
ba ba ba ba ba ba ba ba nelerinde hesabını yaparmış :KK76:ama sis te olur arabaylamı gideceksiniz.....gök uzansan elin değecek ,...apaydınlık muhteşemdi valla bence hiç düşünme derim ...biz gittiğimizde şenlik te vardı bilmem artık yapıyolarmı ama hiç unutmam o tatili:))))

bu kız çatlaaaaakkk :KK37::KK37:

ba ba ba ba ba ba ba ba nelerinde hesabını yaparmış :KK76:ama sis te olur arabaylamı gideceksiniz.....gök uzansan elin değecek ,...apaydınlık muhteşemdi valla bence hiç düşünme derim ...biz gittiğimizde şenlik te vardı bilmem artık yapıyolarmı ama hiç unutmam o tatili:))))

ya o kadar olalım daha yeni ewliyiz dimi ama :KK9: arabayla gtcez ewet canım walla cok guzel bı tatıl hayal edıyorum ama ıns öle olur bakalımmm :KK16:

X