- 17 Temmuz 2013
- 180
- 4
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.181
Senin bebişin var M9 bebeğim
Amin inşallah canım Rabbim hayırlı zaman da Hayırlısı ni nasip etsinBenimde yok bir buçuk senedir istiyorum esim de de bende de hic bir engel yok klomen denedik 1 tane de asilama denedik olmadı dun adet oldum bende nasip yaaa ne guzel adet olabiliyoruz cok sukur olamayan erken menapoza giren arkadaslarımız var cok sukur hersey iyi Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman bizimde olur hayirlisiyla saglikli olsun da hayırlı zamanda olsun
topıgın gullerı nerdeler acabaaaaa :S
canım nbr sana bişey sormak istiyorum ben sat a göre 5+6 günlük hamileyim gecen cuma drda keseyi gördük henüz ufaktı tekrar 9 ağustosta gidicem kalp atışı için fakat benim 7 8 gündür adet olcakmışım gibi karnım ağrıo genelde geceleri oluyor ama bugün öğlende oldu bazende vajinama hafif ağrı oluyor fakat leke kanama yok allaha şükür.. ağrılar çok şiddetli olmadıkça sorun yok yazıyor nette ama ben yinede korkuyorum sendede ara ara adet sancısı gibi oluyormu ?
Selam kizlar
Acil yardiminiza ihtiyacim var. Esimle bebek dusunuyoruz bu ay korunmadim. Yumurtlama zamanimida takip ettim. adetime 5gun var ama son iki gundur dahada kesintisiz olmak uzere sol kasigimda agri var surekli agriyor. Gecen haftada goguslerim aciyodu sonrasinda hafif dolgunluk olustu. Normalde sadece adet olacagin gun karnima hafif sanci girerdi o kdr. Ama simdi ayirt edemiyorum yaklasik 1haftadir durum boyle varmi bir fikri olan kan testi felan yaptirsammi cikarmi 5gun var adetime
Selam kizlar
Acil yardiminiza ihtiyacim var. Esimle bebek dusunuyoruz bu ay korunmadim. Yumurtlama zamanimida takip ettim. adetime 5gun var ama son iki gundur dahada kesintisiz olmak uzere sol kasigimda agri var surekli agriyor. Gecen haftada goguslerim aciyodu sonrasinda hafif dolgunluk olustu. Normalde sadece adet olacagin gun karnima hafif sanci girerdi o kdr. Ama simdi ayirt edemiyorum yaklasik 1haftadir durum boyle varmi bir fikri olan kan testi felan yaptirsammi cikarmi 5gun var adetime
Kizlar adetme bigün kala idrar testim poztf . Beta hcg 40. Düşük deil dimi yardimci olrmusunuz. Umud ediorum ki kimyasal gebelik deilmdr. Gerci dusujde deil sanrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar
vala kusum bugun adqm tam tersi sirnascak yer aradi durdu ama hic yuz vermedim ilgilenmedim oda ben yanasmayinca yanasamiyoda;-);-);-)
Canim ayni seyler bendede oluyor adet olacakmis gibi agri ve korkuyorum bazen ama doktorum normal oldugunu söyledi vajina dada agri oluyor bazen batar gibi endiselenme tatlim normalmis bunlar
Kizlar adetme bigün kala idrar testim poztf . Beta hcg 40. Düşük deil dimi yardimci olrmusunuz. Umud ediorum ki kimyasal gebelik deilmdr. Gerci dusujde deil sanrm
kızlaaarrr nerelerdesiniz yahu?
herkes mi tatile çıktı:44:
cnm seni mart annelerinde görüyorumda burda kimseler kalmamışBende burdayimm da siz yoktunuzki:)
cnm seni mart annelerinde görüyorumda burda kimseler kalmamışblack napıyo acaba? kimisi tatile çıktıda tatile çıkmayanlar öbür topiklere mi gitti acaba:44: