Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Senin bebişin var M9 bebeğim

Benimde yok bir buçuk senedir istiyorum esim de de bende de hic bir engel yok klomen denedik 1 tane de asilama denedik olmadı dun adet oldum bende nasip yaaa ne guzel adet olabiliyoruz cok sukur olamayan erken menapoza giren arkadaslarımız var cok sukur hersey iyi Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman bizimde olur hayirlisiyla saglikli olsun da hayırlı zamanda olsun

Amin inşallah canım Rabbim hayırlı zaman da Hayırlısı ni nasip etsin

topıgın gullerı nerdeler acabaaaaa :S

canım nbr sana bişey sormak istiyorum ben sat a göre 5+6 günlük hamileyim gecen cuma drda keseyi gördük henüz ufaktı tekrar 9 ağustosta gidicem kalp atışı için fakat benim 7 8 gündür adet olcakmışım gibi karnım ağrıo genelde geceleri oluyor ama bugün öğlende oldu bazende vajinama hafif ağrı oluyor fakat leke kanama yok allaha şükür.. ağrılar çok şiddetli olmadıkça sorun yok yazıyor nette ama ben yinede korkuyorum sendede ara ara adet sancısı gibi oluyormu ?

Canim ayni seyler bendede oluyor adet olacakmis gibi agri ve korkuyorum bazen ama doktorum normal oldugunu söyledi vajina dada agri oluyor bazen batar gibi endiselenme tatlim normalmis bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar
Acil yardiminiza ihtiyacim var. Esimle bebek dusunuyoruz bu ay korunmadim. Yumurtlama zamanimida takip ettim. adetime 5gun var ama son iki gundur dahada kesintisiz olmak uzere sol kasigimda agri var surekli agriyor. Gecen haftada goguslerim aciyodu sonrasinda hafif dolgunluk olustu. Normalde sadece adet olacagin gun karnima hafif sanci girerdi o kdr. Ama simdi ayirt edemiyorum yaklasik 1haftadir durum boyle varmi bir fikri olan kan testi felan yaptirsammi cikarmi 5gun var adetime

Kizlar adetme bigün kala idrar testim poztf . Beta hcg 40. Düşük deil dimi yardimci olrmusunuz. Umud ediorum ki kimyasal gebelik deilmdr. Gerci dusujde deil sanrm

Dusukde olsacikr eger gec dollnme olduysa ckmaz ama cnm.

ilişkiden 15 gün sonra varsa kanda çıkar cnm

arkadaşlar tahlili 2 günde 1 tekrarladılar eğer 2 katı artıyorsa sorun yok diye biliyorum

erken gebelik testleri var 25 tl eczanelerde satılıor idrar testi olarak.ilişkiden 5 gun sonrasını bile gösterior.buyuk ihtimal onda cıkar.saglık ocagındada kan testi yapıorlar ama 2 gun sonra sonuc alabiliorsun özel hastanedede 1 saat snra alıosun sonucu.tek taraflı ağrı bana hamilelik var gbi geldi.göğüslerdeki ağrı falanda psikolojik deilde gercekse oda hamilelik belirtisi.göğüslerini sıktığında sıvı geliormu denedinmi cnm.onuda dene bi bak bakalım.inşallah hamilesindir cnm ama fazla kendini kaptırma sonra hayal kırıklığına ugrama derim üzülmeni istemem.kan testinide bi 2 3 gun gecsin öle yaptır bence.

vala kusum bugun adqm tam tersi sirnascak yer aradi durdu ama hic yuz vermedim ilgilenmedim oda ben yanasmayinca yanasamiyoda;-);-);-)

öle yapma bebişim kusura bakma gec cvp verdim biraz tatildeydimde .adamı iteleme:) sonra daha cok sorunlar cıkıo.benim bugun yumurtlama gunum hesaplarıma göre .nasıl bir karın ağrısı cekiorm belli deil.zaten artık ümidi kestim olursa olur olmazsa olmaz:)ama bu ağrı neden olur onu bilemedim.
.

sağol canım şu 9 ağustos gelsede hayırlısıyla kalp atışını duysam korkularım azalsa..

bende adetime birgün kala idrarda pozitif çıkınca yaptırmıştım 25 çıkmıştı 2 gün sonra 84 sonrasında 180 adetten 8 gün sonrada 1885 di :) onun için olumsuz düşünme canım rabbim hayırlısını versin

Kizlar cikolata kisti olup hamile kalan varmi aranizda?

canlar merhaba tatilkdeyiz benden haberler her zamanki gibi 4 gün gecikmeli kırmızı kart:)))şimdi temizlendim klomene başladım yine cuma günü burdayım artık.öpüyorum hepinizi........................

cnm seni mart annelerinde görüyorumda burda kimseler kalmamış black napıyo acaba? kimisi tatile çıktıda tatile çıkmayanlar öbür topiklere mi gitti acaba:44:

Baktim burda kimsecikler yok orda takilip bilgi ediniyorum bende:)) ins gelen olur baska topik acacaklardi gerci ama :stasinipta bizemi haber vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…