- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.081
anladım cnm kolay gelsin bayram öncesi tabi:))kuzum bugün biraz yoğunum malum bugün cuma.... birde tekim öğleden sonra daha yoğun olucam
kuzu onu 3 ay her adet dönemi başlayıp içtim ama çok etki etti hiç akıntım kalmadı......genzimi kokusu gelmesin diye kapayıp içiyordum valla:)ya soğan suyu iyide içemedmim işte olmazsa zorlıcam artık kendimi napımm
tmm cnm bende valiz hazırlayacağım kuaför falan:)öğleden sonra bende yokum zaten bakın saat 11 bucukta burda olun ona göre12 de cıkcam ben
gelmezmiyim bak geldim sende gelince vedalaşırız:)
ben bu vedalasmayı anlayamadım tatıle gıdıyorsunuz dıyemı vedalar topıkten mı ayrılıyorsunuz neler oluyor =)
her ikiside tatilde pek giremeyeceğiz birde dönüşte zaten farklı topikben bu vedalasmayı anlayamadım tatıle gıdıyorsunuz dıyemı vedalar topıkten mı ayrılıyorsunuz neler oluyor =)
kuzuyu öp bizim yerimize......kaybolmayın bir yere yaaaa
yarın Allah nasip ederse oğlumu görücem özledim kuzumu
kuzuyu öp bizim yerimize......
çalışanlara öyle olur ertesi gün tatil ya geçmez bir türlüinşallah Leyloşum bugün sanırım uzun bigün olucak saat ilerlemiyo resmen
çalışanlara öyle olur ertesi gün tatil ya geçmez bir türlü
sende bayağı radikal değişimler var vallaaynen öyle... dün demiştim işyerinde yer değişikliğim oldu... öğleden sonra da masamı çekmecelerimi falan boşaltıcam biraz yoğun olurum yani bi öğleni yapabilsek
sende bayağı radikal değişimler var vallaMaşallah inşallah gönlünce içine sinen güzel bir bölüm olur gideceğin birim
saol kuzum inşallah Rabbim 2014 de yüzüme güldü güzel şeyler oluyor devamı da gelir inşallah
maşallah cnm olur inşallah ,zaten bir yıl güzellik getirdimi öle devam eder bütün yıl...........saol kuzum inşallah Rabbim 2014 de yüzüme güldü güzel şeyler oluyor devamı da gelir inşallah
ekonomi kuzum
bizim fazla yoğunluğumuz olmuo şükür yaa hele bugün hiçç
antalya merkeze gideceksiniz herhalde?bizde de çok bi yoğunluk yokta ben tek olduğum için yoğunum
uyumayın yaaaaaaa