- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.061
hele bir de bakim :akıntı,arada bir hazımsızlıktan kaynaklı böle mide kalkması çoğunlukla akşamları ama birde halsizlik,göğüslerimdede şişkinlik ama çok ağrı yok bunlar belirti olabilirmi ki
ok oh ne güzel dinlenirsiniz mis gibi......bende 8 inde burdayım kısmet olursa:))
yok girer yazarım ya ya herro ya merroneden olmasın kuzum.... tatilde senden haber beklicem walla
ezel seninde bayramdan sonra belli olur habersiz bırakma bizi tamammıinşallah canım walla iyi gelecek bu tatill
yok girer yazarım ya ya herro ya merroolursak yola devam olmazsak valla orda şokkkk yani ama tabi hayırlısı olsun.......
cnm benim ....benim annemde söler ondan alıştımya herro ya merro bi an annemle konuşuom sandımannemi özledim ya
ezel seninde bayramdan sonra belli olur habersiz bırakma bizi tamammıbak sonra çok kızarım çok dua ettim sana ben hakkım var ona göre
senle ben biraz benziyozmu neoyy canım arkadaşımm:124: yazarım hemen zaten ama benden haber beklemeyin diom size keşke olsada yazsam
senle ben biraz benziyozmu nekendimizi bu fikre pek alıştırmak istemiyoz galiba üzülmemek içinmi yapıyoz acep
senle ben biraz benziyozmu nekendimizi bu fikre pek alıştırmak istemiyoz galiba üzülmemek içinmi yapıyoz acep
antibiyotiği unutmayalım lütfen hani antibiyotik sonrası hamile kalan bir baaaayyyyyaaaaan olarak hafife almayalım lütfeeeennnya ben ilaç falan kullanmadım ya ondan beklemıom
antibiyotiği unutmayalım lütfen hani antibiyotik sonrası hamile kalan bir baaaayyyyyaaaaan olarak hafife almayalım lütfeeeennn
eğer kırmızılar gelirse bende garanti yapacam şu maydanozlu süt buharını ...bendede kesilmişti ama dün yine oldu birazne bilim ya zaten enfeksiyonda geçmedi sanırım çünkü hala yanma war
eğer kırmızılar gelirse bende garanti yapacam şu maydanozlu süt buharını ...bendede kesilmişti ama dün yine oldu biraz
ben onu yaptım bir ara hatta beze sarıp sıcak ped niyetinede kullandım üfff neler yapmadımki.........Allahım gerek kalmasın artık inşallah......soğan suyuda çok iyi gelir ezelim.........ben direk maydonoz suyu içicem en etkili yöntem bence
hazal uyuyonmu kız:)bak artık yokuz bugünden sonra valla özlersin bizi:)))
ben onu yaptım bir ara hatta beze sarıp sıcak ped niyetinede kullandım üfff neler yapmadımki.........Allahım gerek kalmasın artık inşallah......soğan suyuda çok iyi gelir ezelim.........
hazal uyuyonmu kız:)bak artık yokuz bugünden sonra valla özlersin bizi:)))
kuzum bugün biraz yoğunum malum bugün cuma.... birde tekim öğleden sonra daha yoğun olucam