Kızlar ben geçen sene 3 Şubat'ta doğum yaptım işte o zaman başladı hikayem. 3 günlük lohusaydım deprem oldu neyse çok şükür sağ salim atlattık dedim. Oğlum 5 aylık olduğunda kendi doktorumuza randevu bulamamıştık başka doktora götürdük. Doktor senin bebeğin down sendromlu dedi allahımmm genetik test verdik sonuç çok şükür allahıma temiz geldi.
Ha bu arada kırkı çıkmadan bir defa kusmuğu boğazına kaçtı ölümden döndü neyseee nöroloji ayrı baktı çocuk doktorları ayrı baktı epilepsi olabilirmi diye yine temiz geldi çok şükür.
Geçen gün yine başka bir doktora gittim bu çocuğun kafası büyük dedi o esnada bebeğim ağlama krizine girdiği için tam soramadım bıngıldağına baktı kapanmış korkma korkma hareketlerini takip et dedi ve çocuğun ağlamasına dayanamadı beni çıkardı.
Bu arada oğlum birkaç gün sonra 13 aylık olcak 75 cm ve9700 kg baş çevresi 49 cm çıktı.
Neyse sağlık ocağına gittim son üç ayda birer cm büyümüş bir ay sonra gel birdaha bakalım sonra karar veririz. Çocuk Doktor'un seni yönlendirir dedi. E bu zamana kadar herşey normaldi neden şimdi bana bunu söylediniz demeye kalmadan çık dedi valla kafayı yiycem kızlar ben korkudan ölüyorum. Oğlum doğdu doğalı bir mutlu günüm olmadı ya. Sizlerin bu ayda nasıldı baş çevreleri lütfen anlatacak soracak dertleşecek kimsem yok