• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal ultrason ve 3 cmlik kist muayenesi

meleb

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
8
2
286
Kızlar bir konuda kafam karışık başına gelen varsa danışmak istedim bir süre önce kadın doğum doktoruna rutin bir muayene için gittim çocuk fakat doktor vajinal ultrason ile baktı ve 3 cmlik bir kist gibi görünüyor dedi ama bunun hemorajik olabileceğini ve öyle ise kendi kendine geçtiğini söyledi geçmemiş olursa çikolata kisti de olabilir net bir şey şu an söyleyemem dedi bir kaç ay sonra gel demişti ve ben gidemedim o süre boyunca ayrıca ağrım vs de pek olmuyor yani. Geçen gün gittim ve doktor yine vajinal ultrason dedi ama benim için gerçekten aşırı stresli bir muayene ve karnımdan bakmasını istedim karnımdan baktı ultrasonla ve rahim temiz yumurtalıklarında da bir sorun yok demek ki hemorajikmiş kanamayla atılıyor onlar dedi ama çok hızlı bir muayeneydi yani eğer ksit varsa da 3-4. cmlik bir kist gözden kaçmaz herhalde değil mi ? Nedense bir kafam karıştı sevinemedim bile kist olmadığına

Yok kist olsaydı hemen görünürdü merak etme bunu 2 cm çikolata kisti olan biri olarak söylüyorum:)

Back
X