Bütün Problemler birleşti...

bu kadar detay vermene gerek var mıydı cidden? sen çocuğa baya bir müddet hazır olma zaten.gidin bir psikiyatriye ne biçim tepkiler bunlar.alt tarafı boşalmış adam anan baban ölmüş gibi tepki vericeğine git ertesi gün hapı al.ayrıca geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir önce doğum kontrolünü öğren sonra kriz geçirirsin.söylenecek çok şey var da bence psikiyatri söylesin sana bunları.ayrıca sevişmeyi günlük çizelgeye koymak kadar saçmasını görmedim.

Biraz fazla detay vermiş olabilirim haklısınız elimden geldiğince konuyu iyi anlatmaya çalıştım mantıklı yorumlar alabilmek için.

Bir sağlık problemim var ertesi gün hapını alamıyorum.

Kontrolsüz boşalma durumunda biraz fazla tepki göstermiş olabilirim, ama önceki mesajlarımda da yazmıştım, eşim bazen sabaha kadar gelmiyor. Evde tek başıma kalıyorum, çevrem yok arkadaşlarımız yok ailelerimizden kimse yok yanımızda. Çocuk olduğunda yardım alabileceğim kimse de yok etrafımızda, eşimin annesi hasta benim ailemle aramızda problemler var, bizi onaylamamışlardı evlenirken. bunları yazdım mesajlarda ama okumadan yorum yapıyorsunuz. Çocuk olayını o yüzden bekletiyoruz. Kendine güvenmek meselesi değil bu sonuçta bir bebeğimiz olacak bunu daha önce tecrübe edinmedik nasıl olur nasıl bakarız çok düşünüyoruz. Ben genelde tek kalıcam evde gecesi gündüzü. Bu kadar düşünceli planlar yapmamıza rağmen bir anlık kendini bırakması kontrolsüz davranması gerçekten beni çok sinirlendirmişti. Ertesi gün hapıda alamadığımı biliyor yani kaç yıldır dikkat ediyoruz, zaten genelde kondom olur ama o gün kalmamıştı biz de bir şey olmaz geri çekme yaparız diye düşündük . Tüm bu problemlere rağmen hakim olamadı kendine.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum kadının eşime attığı mesajlar, eski konuştuğunun birden ortaya çıkması, yaşadığım psikolojik durum. Ben bütün bunları anlatıp ne yapmalıyım diye danışmak istedim. Ama hanımların çoğu cinsel ilişki kurallarımıza takılmış durumda neden herkes onu söylüyor. Asıl konu benim ne zaman ilişki yaşadığım değil sosyal hayatta yaşadıklarım.

İlişki sonunda kendini kontrol edememesi evet yine söylüyorum belki verdiğim tepki fazla ama çok sorumsuzca davrandı. Ve öyle kötü bir psikoloji deyken oldu bu durum başka bir zaman olsa belki bu kadar büyük bir tepki göstermezdim.

Gelen yorumlara bakıyorum da konu tamamen farklı bir yere odaklandı asıl problem ile kimse fikir beyan etmiyor herkes ilişki günlerime takmış durumda. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum...

Eşime böyle mesajlar geliyor Allah aşkına hanginiz normal karşılayabilir sakin olabilirsiniz, benim durumum gereksiz kıskançlık mı sizce lütfen ya...

Gözde gözde gözde. Midem bulandı. Seks hayatınızı bu kadar derin anlatmanızdan da midem bulandı.
Eşime çok güvemiyorum diyip spnrada kıskançlık krizlerine giriyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar???
Sizin acilen doktora gitmeniz gerek. Takıntılısınız.
Ayrıca eşinizde isteği bekletene kadar engelleseydi kızı. Eşinizin de hoşuna gidiyor herhalde ki bekletiyor.
Cinselliği haftada iki gün sınırlandırmak da çok saçma. Eşim işe gitmeden önce bile yaptığımız oluyor duş dediğin beş dk iş. Cinsellik bir görev değil çiftler arasındaki bağdır ihtiyaçtır.
Son olarak eşinizi dişiliğiniz ile değil kişiliğiniz ile bağlayın kendinize. Çok çirkin.

çünkü siz nerdeyse tamamen cinselliğinizi, cinsel ilişkinizin detaylarını, cinsel ilişkiye girme anınızı ve cinsel ilişkiyle alakalı kısaca her şeyinizi anlatmışsınız.yazdığınız metnin yüzde 80'i cinsel ilişkiniz e tüm detayları geri kalan 20'de verdiğiniz tuhaf abartılı sorunlu tepkiler.

Hanımefendi konu eşime gelen mesajlar, içine girdiğim psikolojik bunalım. Ve bu bunalım esnasında eşimin kontrolsüzlüğüne verdiğim tepki.

bizim aramızda ilişki yaşadığımızı gün zaman saat ile ilgili herhangi bir problem yok konu da bunun üzerine açılmadı zaten. Ama hala ısrarla ilişki günleri ile alakalı yorumlar geliyor. bunu biz bu şekilde uyguluyoruz kime ne, bizim bir derdimiz problemimiz yok, saçma ise bizim saçmalığımız, bu konuda huzursuz mutsuz değil zaten.

benim hanımlardan beklediğim bu kıskançlık durumunu nasıl atlatacağım Ne yapmam gerektiği ile alakalıdır. Bunun dışında hiçbir şey beklemiyorum. Ama hala yok ilişki günleri, yok hafta içi kuralı, yok plan program saçmalığı, gibi yorumlar geliyor bizim için problem olmayan şey burada sizin için neden problem oluyor. YORUM FİKİR BEKLEDİĞİM KISIM BU GELEN MESAJLAR YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKAN KIZ İLE ALAKALI. Cinsellik ile ilgili bir derdim yok, boşalma olayını da içinde bulunduğum psikolojik durumun verdiği bir sonuç olarak yazmak istedim olayı biraz daha net anlatmak istemiştim. Başka zaman böyle bir şey yaşasak böyle bir tepki göstermezdim belki. Ama şu an gösterdim, anlatmak istediğim olay bu, sürecin tepkilerime etkisi bunun için örnek verdim inşallah anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…