ARABAYI SÜRTTÜM :((((

Böyle güzellemeye devam et.
Onun için söyleniyorsa demekki malı senden daha kıymetli.
Bugün söylenir, yarın bağırır, ertesi gün arabayı vermez.
Ama dediğim gibi siz mutluysanız sorun yok😁
güzellemek değil anlamak.. şimdi siz eşinize hiç mi kızmıyorsunuz. kızıyorsanız kızdığınız şey ondan daha mı önemli oluyor.. insanız sinirlenebiliyoruz öyle değil mi :) siz birbirinize hiç kızmıyorsanız süpersiniz... Allah herkese sizin gibi aşk ve sabır nasip etsin ne diyim :KK54:

güzellemek değil anlamak.. şimdi siz eşinize hiç mi kızmıyorsunuz. kızıyorsanız kızdığınız şey ondan daha mı önemli oluyor.. insanız sinirlenebiliyoruz öyle değil mi :) siz birbirinize hiç kızmıyorsanız süpersiniz... Allah herkese sizin gibi aşk ve sabır nasip etsin ne diyim :KK54:
Benim sıfır arabama arkadan motor çarptı ama ben kusurluydum. Eşimi aradım ilk hemen motorcuyu sordu nasıl iyi mi diye. Sonra geldi olay yerine hemen motorcuyla ilgilendi önemli olan onun sağlığı dedi ve hiç sinirlenmedi. Ve arabada sıfır kaç milyonluk araba yani.

Benim sıfır arabama arkadan motor çarptı ama ben kusurluydum. Eşimi aradım ilk hemen motorcuyu sordu nasıl iyi mi diye. Sonra geldi olay yerine hemen motorcuyla ilgilendi önemli olan onun sağlığı dedi ve hiç sinirlenmedi. Ve arabada sıfır kaç milyonluk araba yani.
o zaman en iyi koca sizin kocanız tebrikler :)))))

ciddi söyledim bu arada... harika bi eş değerini bilin :)

Vallahi 10 senedir evliyim maddi şeyler için eşim asla bana bağırmadı bağırmaz. Canın sağolsun hallederiz der.
Siz bence orasını karıştırıyorsunuz.
Alt üstü araba yani.
Bugün sürtersin yarın alışırsın.
Canın sağolsun üzülme diyeceğine söylenip heves kırması normalmi?
Amiin keşke nasip etse gerçekten hemcinslerim adına çok mutlu olurum ☺️

Vallahi 10 senedir evliyim maddi şeyler için eşim asla bana bağırmadı bağırmaz. Canın sağolsun hallederiz der.
Siz bence orasını karıştırıyorsunuz.
Alt üstü araba yani.
Bugün sürtersin yarın alışırsın.
Canın sağolsun üzülme diyeceğine söylenip heves kırması normalmi?
Amiin keşke nasip etse gerçekten hemcinslerim adına çok mutlu olurum ☺️
Herkesin yapısı farklı işte.. bizimkide çabuk parlar çabuk söner... maddi şeylere benden daha çok değer verse altıma araba almazdı diye düşünüyorum :) sadece çabuk sinirlenen bir yapı... yapacak bişi yok :)

Herkesin yapısı farklı işte.. bizimkide çabuk parlar çabuk söner... maddi şeylere benden daha çok değer verse altıma araba almazdı diye düşünüyorum :) sadece çabuk sinirlenen bir yapı... yapacak bişi yok :)
Ya bu konuda ailenin maddi durumu da etkiliyor. Masraf 10bin çıkar ama bazı aileler için 10bin çok önemlidir. Bazı aileler için çerez parasıdır.

Neden para verip özel ders alinmiyor acaba ya? Arabayi haşat edip para verecegiz parayi bir iki tane derse verseniz hem milletin mal ve can guvenligi icin hem kendinizin ki icin iyi olmaz mi?
Burada bu tarz konularda hep "yola cik oraya buraya carparak ogreniliyor" yorumlari goruyorum. Garip seyler.
+

Ben ehliyetimi yılbaşında aldım ilk başlarda hep eşimle sürüyordum bana püf noktaları öğretsin vs diye. Tabi öyle olmuyor sürekli mercek altında gibi hissedip daha çok heyecan ve hata yaptım birde sürekli karışıyordu kızıyordu geriliyordum dedim kendime bu böyle olmayacak bi sabah dedim artık tek süreceğim o gündür tek sürmenin keyfini yaşıyorum :) pratik kazanmam istiyorsan tek süreceksin. Kimse seni yönlendirmeyecek beynin o an çözüm üretebilmeli. Kendimde onu farketmiştim çünkü komut bekliyordum derslerdeki gibi. Tek ihtiyacın olan cesaret. Ufak tefek sürtmeler olur onlar sorun değil de gereğinden fazla tepki verip seni korkutursa sende savun kendini sakın vazgeçme hergün 5 dk bile olsa sür ara verme.

Ehliyet kursları özel ders veriyorlar, inanın öyle güzel ogretiyorlar ki..ben yeni aldim ehliyetimi ama eşim hiç mudahale etmemesine rağmen onunla çıkınca çok geriliyorum. Dün mesela araba bendeydi tek başıma kizimi okula bıraktım, akşam da eşimi 4-5 sokak öteden almaya gittim. Yani tek olunca sanırım daha bı cesaretli oluyor insan. Ama siz yine de özel ders almayacaksaniz eşinizle çıkın yada daha sakin birini alın arabaya öyle çıkın.

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Tekrar ders al maddi durumun iyiyse. 15 senedir ehliyetin var ama kullanmıyorsun biraz pratik gerektiriyor sürmek

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Benimde eşim kışın araba alicak para biriktiriyoruz araba sürmeyi öğrenmek istiyorum eşim bana öğretecek bu kadar zor mu gözüm korktu okuyunca😔

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

ben 15 seneden uzun süredir kullanıyorum,hani toplumda kadın şoför diye bir önyargı var ya sırf o yüzden her hata bu yargıya dönüşüyor,ben hiç kaza yapmadım ve çoğu insan tanıdıkları en iyi araç kullanan kişi olduğumu söyler,niye övdüm o kadar kendimi söylim,daha geçen hafta durduk yere hiçbir sebep yokken bomboş yolda direğe sürttüm tekeri yardım,bende dahil herkes şaşırdı ama sonuçta bunun bir araç olduğunu ve bizim kontrolümüzde olduğu kadar bazı zamanlarda kontroldende çıkabiliyor olacağını unutuyoruz,yeni kullananlarda o mesafeyi ayarlamak zor olabilir,hafif ufak tefek kazalar olabilir,araba yani sonuçta kaza olur tamir edilir çokta kasmamak gerekir,illaki kaza olacak illaki dikkatiniz dağılacak,ben 3 araç değiştirdim 300.000 üstünde km yaptm ama bazen kaldırımada sürtüyorum,bazen ani yola çıkıyorum oluyor yani,kadınlar kastıkları için en çok kaza yapıyorlar,kazanın en büyük sebebi kararsızlıktır bana göre bir diğeride dikkatsizlik,kendinize güvenin.

X